Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze 5 koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance

Deze 5 koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance

Deze 5 koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance

De koppels voor het derde seizoen van het RTL programma Dance Dance Dance zijn vandaag bekend gemaakt. Het nieuwste seizoen wordt dit najaar uitgezonden op RTL 4.

The Voice-winnares Maan vormt een duo met Kaj van der Voort, zangeres Edsilia Rombley danst met cabaretier Roué Verveer, Miss Nederland 2016 Zoey Ivory heeft al laten zien dat ze over de nodige moves beschikt en vormt samen met musicalster en goeie vriend Marnix Lenselink vast stevige concurrentie. Het vierde duo bestaat uit GTST’ers Toprak Yalçiner en Stijn Fransen en ook Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen doen mee aan het programma.

Onze tweede normale foto in 14 jaar 😂 #wekunnenhetwel 💩 @marnixlenselink @missnederland2016

A post shared by ● Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) on

In het programma moeten de duo’s de jury wekelijks proberen te imponeren met dansoptredens, waarbij steeds andere technieken centraal zullen staan. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een zelf gekozen goed doel. De jury bestaat dit jaar opnieuw uit dansers Timor Steffens, Igone de Jongh en Dan Karaty.

Inzet

De trainingsperiode begint al over een paar dagen en dat is volgens Steffens hoognodig. “Het niveau ligt hoog. We verwachten enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen.”

Vorig jaar werd de show gewonnen door Robin Martens en Buddy Vedder, het jaar daarvoor wonnen acteurs Pip Pellens en Pim Wessels.

Lees ook: