Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 hartstochtelijke films op Netflix om samen met je vriend te kijken

5 hartstochtelijke films op Netflix om samen met je vriend te kijken

5 hartstochtelijke films op Netflix om samen met je vriend te kijken

Verandering van spijs doet eten, zo luidt het gezegde. Ruil ‘Orange is the New Black’ of ‘Suits’ daarom even in voor iets pikanters. Met deze vijf hartstochtelijke films op Netflix laait de passie hoog op.

En ken je deze life hack al? Met de juiste code kun je alle series van Netflix kijken. Maar pas op, niet te veel Netflix kijken, want voor je het weet, heb je een Netflix gezicht!

Io sono l’Amore (I Am Love)

In Io sono l’Amore speelt actrice Tilda Swinton de matriarch van een rijke, Italiaanse familie. Door haar affaire dreigt haar hele imperium in rook op te gaan.

1644778.jpgsonoamoreiamlove

Como Agua Para Chocolate (Like Water for Chocolate)

Como Agua Para Chocolate is een ietwat eigenaardige film. Het is een magische romance over een meisje met een gebroken hart. Ze ontdekt dat ze haar emoties letterlijk in het eten kan stoppen dat ze klaarmaakt. Como Agua Para Chocolate is een verfilming van het boek Rode Rozen en Tortilla’s van Laura Esquivel. Ook een aanrader!

Untitled.pngwaterlikechocolate

On the Road

On the Road is een dramatische verfilming van de gelijknamige cultroman van de Amerikaanse schrijver Jack Kerouac. Hoofdrolspelers Garrett Hedlund, Kristen Stewart en Sam Riley hebben een stomend triootje in hun auto on the road. Snap je ‘m?

1644780.jpgontheroad

Shame

Shame gaat over de New Yorkse dertiger Brandon, die kampt met een seksverslaving. Hij vult zijn dagen met porno kijken. Daar moet verandering in komen als zijn zus Sissy tijdelijk komt logeren.

1644782.jpgshame

Endless Love

Endless Love (2014) is een remake van een gelijkname film uit de jaren 80. De film is vrij soft en voorspelbaar, maar wel charmant. Het verhaal gaat over twee jonge geliefden, David en Jade. De ouders van Jade moeten niks van David hebben en verbieden de ontluikende romance. Natuurlijk onderneemt David enkele wanhopige pogingen om Jade weer te zien. Klein detail: hoofdrolspeler Alex Pettyfer is zó knap!

1644794.jpgendlesslove

Bron: Flair.be
Tekst: Isa Naeyaert