Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De 5 grootste (en herkenbare) ergernissen op festivals

De 5 grootste (en herkenbare) ergernissen op festivals

De 5 grootste (en herkenbare) ergernissen op festivals

Ben jij nog aan het nagenieten van Best Kept Secret? Yes, wij vonden het ook één groot feest vol lekkere drankjes, lieve mensen en heerlijke muziek! Toch ergerden we ons allemaal stiekem een beetje aan een paar dingen… Herken jij jezelf hier ook in?

Grote mensen 

We weten dat deze mensen er ook niets aan kunnen doen dat ze zo groot zijn… maar moeten ze nu echt nét voor jou 1,60 m komen staan? Daar gaat jouw spetterende uitzicht!

Mensen die filmen, vooral met iPads. 

Soms is het erg vervelend als je noodgedwongen het optreden moet volgen via het videoscherm van jouw buurvrouw op de rij voor jou. Dit is oké voor 2 minuten, maar daarna wil je toch wel écht de artiest live zien.

Mensen die met bier gooien 

We weten niet wie of waarom ze het doen, maar toch vliegen er iedere keer weer volle bekertjes bier door de lucht. WHY? Wij bieden ons als vrijwilliger aan mocht je geen zin meer hebben in je drankje, hoor!

Mensen die zich verplaatsen… voor JOU 

Er komt een lief meisje, je laat haar voorbijgaan. Vervolgens zie je een slinger van meisjes achter haar die elkaars handen stevig vasthouden. Okay so far, so good. Tot ze RECHT voor jou blijven staan. Zucht…

Mensen die op elkaars schouders zitten 

Oké, we hebben dit stiekem allemaal wel eens gedaan wanneer we écht super die hard fan zijn van iemand. Toch ergeren we ons stiekem een beetje als die huppelende meisjes continu voor jouw zicht moeten hupsen op de schouders van hun brede vriendjes. Halloooo, ik probeer een optreden te bekijken.

Maar toch vooral genieten! 

Overkomt jou één van deze dingen dit weekend? Adem in, adem uit. Het is zonde om jouw stralende weekend te verpesten door ergernissen. Hoe herkenbaar ook, we onthouden best dat we allemaal voor maar één reden daar zijn: een heel groot feest bouwen! Geniet lady’s!

Lees ook: