Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 dingen die wel ietsje vaker gewassen mogen worden

5 dingen die wel ietsje vaker gewassen mogen worden

5 dingen die wel ietsje vaker gewassen mogen worden

Deze 5 dingen was je waarschijnlijk lang niet vaak genoeg. Oepsie. Tijd om daar verandering in te brengen.

1. Jeans

Een jeansbroek zou je na 4 of 5 keer dragen in de wasmachine moeten stoppen. Ook al is er geen enkel vlekje te bespeuren. Binnenstebuiten gedraaid en op een koud programma komt je broek er als nieuw uit. Aha, dat wist ik niet.

2. Beha

Eigenlijk mag je je beha niet meer dan twee keer na elkaar dragen. Anders verliest ie z’n vorm. Oeps. Je wast je beha idealiter na 3 of 4 keer dragen met de hand (met een mild wasmiddel). Heb je daar geen tijd voor? Dan was je je beha in een zakje in de wasmachine. Stop beha’s nooit in de droogtrommel, maar droog ze plat.

3. Lakens

Eén keer per week zou je je lakens moeten wassen. En eén keer per moet je dus het gevecht met je beddengoed aangaan om alles weer opgemaakt te krijgen. It’s a hard knock life.

4. Matras

Nee, je hoeft je matras niet in de wasmachine te proppen. Maar het is wel goed om elke 6 maanden de bovenkant te stofzuigen. Zijn er vlekken op de matras? Probeer ze dan met een stoffenshampoo te verwijderen.

5. Handtas

Je handtas gaat overal met je mee. In de tram, op toilet, bij de dokter, op de grond,… Als je erover nadenkt: jakkes. Maak elke week de buitenkant en het handvat van je handtas schoon met een desinfecterend doekje.

Bron: Flair.be

Lees ook: 

Er zijn 7 verschillende borstvormen, welke heb jij

20 signalen dat jullie BFF´s zijn

Dit zegt jouw slaaphouding over je relatie