Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 4 redenen waarom strandseks toch niet zo sexy is

4 redenen waarom strandseks toch niet zo sexy is

4 redenen waarom strandseks toch niet zo sexy is

I wanna have sex on the beach. Of toch niet? Met drie piña colada’s in je systeem lijkt het inderdaad je beste idee ooit. Maar seks op het strand is toch niet zo’n strak plan. En niet alleen omdat de echte zomer nog lang niet lijkt te zijn begonnen.

1. Zand is irritant

Ja duh, denk je nu? We beloven dat de rest van het artikel interessanter is. Maar je kunt niet voorbijgaan aan zand als je over de nadelen van strandseks praat. Seks op het strand is zoals schuurpapier over je intieme delen wrijven. You don’t wanna go there.

De microscopisch kleine korreltjes zand in combinatie met ‘repetitieve stootbewegingen’ zorgen voor haarfijne sneetjes in je intieme delen. AUW.

2.  Vies

Een recente studie heeft aangetoond dat zand op het strand tot wel 100 keer meer bacteriën bevat dan het zeewater waar iedereen lekker in loopt te plassen. Daar worden wij een beetje misselijk van.

3. Zout is fout

Hierboven las je dat seks in het zand voor haarfijne sneetjes in je intieme delen zorgt. It gets worse. Zout zeewater werkt als een ontsmettingsmiddel. En dat prikt verschrikkelijk bij wondjes. Seks in de zee is dus niet zo romantisch als je schreeuwt van de pijn.

4. Beach banging verboden

De drie bovenstaande argumenten zouden al vrij doorslaggevend moeten zijn. Maar als je toch nog niet helemaal overtuigd bent, lees dan dit nog even. Tenzij je een privéstrand bezit waar je moederziel alleen bent, is banging on the beach mega illegaal. Bijna overal ter wereld is seks op het strand strikt verboden. Zo betaal je in Spanje een boete van 150 euro en riskeer je in Roemenië een celstraf van 8 (!) jaar.

Samengevat: seks op het strand is géén goed idee. Als je toch droomt van een wild onderwateravontuur, doe het dan onder de douche. Al is dat ook niet zo praktisch. Maar dat is een verhaal voor later.

 

Lees ook:

Bron: flair.be