Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 3D latte art is de nieuwe trend voor je dagelijkse bakkie pleur

3D latte art is de nieuwe trend voor je dagelijkse bakkie pleur

Thuis & wonen
3D latte art is de nieuwe trend voor je dagelijkse bakkie pleur

Koffieleuten opgelet. Je dagelijkse kopje koffie – zwart, met liters melk of juist een grote schuimkraag – is uit. Wanneer je een beetje met de tijd mee wilt gaan, dan is zelfs een cappuccino mét hartje erin niet meer up to date. Waarom? Anno 2017 drink je je bakkie pleur voorzien van 3D latte art. Want ja, dat bestáát!

Het is precies wat je denkt dat het is – en we moeten toegeven dat het er wel ontzettend cute uitziet. En zéér Instagram proof, dat moge duidelijk zijn. Koffie voorzien van een 3D kunstwerkje in het schuim, begint steeds vaker op te duiken op sociale media en dat kunnen we stiekem best waarderen.

De trend is gestart in Japan, zoals vele bizarre en creatieve trends op het gebied van eten. Het is nu dus mogelijk om een koffie met ware konijnen oren te bestellen, en ook een latte met Dior logo is vanaf nu niet langer alleen een droom. De schattige foto’s van 3D latte art schieten als paddenstoelen uit de grond op Instagram. Helaas is het drankje nog niet in Nederland te bestellen, maar we hopen van harte dat daar heel gauw verandering in gaat komen.

Bekijk hieronder hoe dit eruit ziet. Wij kunnen deze cuteness niet aan en willen het nú drinken. Welke koffie kunstenaar gaat deze trend in Nederland introduceren?

What do you call an owl that’s a magician? HOOTdini

A post shared by daphne (@periperipeng) on

Bron: Hongkiat, thekitchn, AndC, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee