Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze 3 sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

Déze 3 sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

Déze 3 sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

Grote kans dat je vroeger niet met je zus door één deur kon. Tegenwoordig kun je waarschijnlijk niet meer zonder haar. Onderstaande sterrenbeelden hebben de allersterkste band met hun zus. 

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

De Schorpioen heeft een sterke en onbreekbare band met hun zus. Dit sterrenbeeld zal hun zusje altijd beschermen, terwijl de Schorpioen eigenlijk bekend staat als een wat kouder en sarcastisch persoon. Misschien omdat je moeite hebt met andere mensen toe te laten in je leven, ben je meer afhankelijk van haar. Je zus is één van de weinige personen waar je altijd alles kwijt kan en die je 100% vertrouwt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Wanneer het sterrenbeeld Vissen merkt dat het allemaal te veel wordt, gaan ze het liefst zo snel mogelijk naar hun zus. Je zus is er altijd om de dag door te nemen of te roddelen. Dit sterrenbeeld wilt graag dat mensen hun begrijpen. En wie is daar nu beter voor dan je eigen zus? Zij kent je zoals geen ander dat ooit zou kunnen.

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde in 2022

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De Kreeft houdt het meest van alle sterrenbeelden van hun vrienden en familie. Het is daarom ook niet gek dat de Kreeft een goede band met hun zus heeft. Je zal er alles aan doen om je zusje te beschermen. Je zal altijd voor haar klaarstaan. Ook de mensen om je heen horen geregeld hoe leuk je zusje wel niet is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images