Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De 3 beste Pokémon hacks speciaal voor jou!

De 3 beste Pokémon hacks speciaal voor jou!

De 3 beste Pokémon hacks speciaal voor jou!

Ben je zelf Pokémon Go verslaafd of kan je vriend/kind/neefje/nichtje zijn telefoon niet meer neerleggen sinds dit spel is uitgekomen? Met je kennis van deze drie geweldige hacks zul je zeker indruk op ze maken.

1) Geen zin om te lopen

Wil jij wel eieren laten uitkomen, maar heb je geen zin om te wandelen? Met deze hack kun je gewoon chill op de bank blijven zitten. Je hebt wel een platenspeler nodig. Meer weten? In het filmpje hieronder zie je hoe het werkt.

2) Zo gaat je batterij langer mee

Dit is een trucje voor Android telefoons (iPhone’s gebruiken Apple Maps). Als je wilt dat je batterij langer mee gaat is het slim om de kaarten via Google Maps te downloaden. Een van de redenen dat je batterij zo snel leeg gaat is namelijk omdat het spel steeds je kaarten ververst. Als je de kaarten alvast download dan hoeft de app dit niet meer te doen en kun je langer spelen op één batterij!

How to: Je downloadt Maps door Google Maps als eerst te openen, vervolgens ga je naar Instellingen en kies je voor offline maps. Je klikt daarna op het plus-teken en kiest welk gebied je offline beschikbaar wilt stellen.

Pas op: want er zijn gevallen bekend van mensen die deze hack probeerden met het gevolg dat het spel crashte.

giphygocrash

3) Het Eevee-evolutie trucje

Wil je je Eevee laten evolueren dan is daar een cool trucje voor. Als je je Eevee de naam Pyro geeft evolueert hij namelijk in een Flareon. Wil je liever een Jolteon dan moet je je Eevee Sparky noemen. En voor een Vaporeon moet je hem Rainer noemen. De namen Pyro, Sparky en Rainer verwijzen naar een aflevering uit 1998 van de anime-serie Pokemon met de titel The Battling Eevee Brothers, die ging over drie broers met Eevee Pokémon.

giphyeevee

Beeld: giphy.com

Lees ook:

Video: Met deze Pokémon Go-openingszinnen ga je zeker scoren

Pokémon addict? Proost dan dit weekend met een echte Pokémon cocktail!

Trend: steeds meer ouders vernoemen hun kind naar Pokémon

Bron: rtlnieuws.nl / grazia.nl / popsci.com