Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 11 problemen die brildragers herkennen

11 problemen die brildragers herkennen

Thuis & wonen
11 problemen die brildragers herkennen

Je bril is fantastisch. Hij is het accessoire die je outfit helemaal afmaakt. Maar hoe je het ook wendt of keert, soms kan een bril ook écht irritant zijn. Deze 11 problemen herkent een brildrager meteen.

 1. Regen is niet alleen problematisch voor je kapsel, het is ook een echte hel voor je bril. Na 1 minuut heb je al ruitenwissers nodig. Zet je hem af, dan zie je niet meer waar je loopt.
 2. Op je zij gaan liggen op de bank? No can do. Je bril protesteert luid door alle kanten op te gaan. Hij staat half op en half van je neus en duwt keihard in je hoofd.
 3. ‘Hoeveel vingers zie je?’. Mensen denken dat het licht echt uitgaat als je je bril afzet. Voor alle duidelijkheid: het aantal vingers blijft hetzelfde, de scherptegraad iets minder.
 4. In de winter binnenkomen in een warme ruimte: love it. Je bril dampt onmiddellijk aan (so sexy by the way). Of sporten met je bril op je neus, ook leuk. Als je begint te zweten glijdt je bril naar beneden en dampt de onderkant van de glazen aan. Brildragers en fitness is geen goede combinatie.
 5. Je bril kwijt? Good luck with that! Probeer maar eens iets te vinden als je amper ziet. Meestal herinner je je 5 minuten later dat je bril in je haar staat.
 6. Je ogen komen extra goed uit met een beetje mascara op je wimpers. Maar daar het constante gebots van je wimpers tegen je brilglazen, blijft er van de mascara niet veel over (op je wimpers). Je glazen daarentegen…
 7. Soep eten of koffie drinken is ook een echte struggle. Vanaf je de tas naar je mond brengt, beginnen je glazen al aan te dampen. Opnieuw: so sexy.
 8. Je hoort al je leven lang ‘wortels zijn goed voor je ogen’.Jouw wortelconsumptie was groter dan die van het gemiddelde konijn. Leugenaars!
 9. Bij de oogarts moet je voor zo’n machine gaan zitten. Terwijl je in het toestel kijkt, vraagt de arts ‘beter of slechter?’. Seriously, je hebt geen flauw idee zonder je bril op je neus.
 10. Jij bent altijd diegene die tegen het televisietoestel plakt. Hoe goed je bril ook is, je hebt de neiging om super dicht tegen het scherm te zitten.
 11. Dan is er nog zwemmen voor brildragers. In een zwembad kan je geen bril aanhouden. Met een groepje vrienden een namiddagje plonsen is voor jou hardcore ‘Wie is het’ spelen. Altijd opletten dat je niet de verkeerde persoon vastgrijpt…

 

Lees ook:

Bron: Flair.be

Shoppen is altijd een goed idee