Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 11 allesomvattende gifs uit de tweede ‘Ex On The Beach Double Dutch’-aflevering

11 allesomvattende gifs uit de tweede ‘Ex On The Beach Double Dutch’-aflevering

11 allesomvattende gifs uit de tweede ‘Ex On The Beach Double Dutch’-aflevering

Keek jij gisteren op MTV naar de geniale tweede aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’? Nee? Dan lijsten wij met veel liefde voor je op wat je precies gemist hebt. Volgende zondag ben je dan zonder twijfel weer van de partij.

We begonnen deze aflevering met waar we de vorige aflevering eindigden. Cherry ging op date met ex numero uno: Sokratis. Toen die laatste vroeg om een aardbeitje te delen, hapte het kersje van de bende meteen toe. Er kwam naar eigen zeggen zelfs ‘een tongetje bij kijken’. Mooi.

Waarna Sokratis zijn ex Ashley een slet noemde omdat zij op nacht één al met Nick in bed dook. Iets met een pot en een ketel…

Shady was vandaag de bofkont die met Monja op date mocht. En daar zag hij zelf alvast enkele voordelen in…

Al leek de taalbarrière hem tijdens het proefspelletje wel parten te spelen.

De mannen beslisten vandaag ook een ‘sharing is caring’-pact te sluiten. Meisjes mogen naar hartenlust ‘doorgeschoven’ worden…

En daar is niet iedereen even blij mee. Ashley bleek na nacht één al een mentaal exclusiviteitscontract met Nick ondertekend te hebben. Onze oprechte felicitaties gaan hierbij uit naar de medewerker die voorstelde om Alicia Keys’ ‘Girl On Fire’ onder de beelden van een bokkende Ashley te monteren.

Puru had toch maar mooi de ‘foundation’ van algehele polygamie gelegd.

Bommetje op die verschrikkelijk pientere en vlekkeloze woordkeuze, Puru!

Niet veel later nadat Puru de ‘foundation’ gelegd had, kwam Shady’s ex het water uitgetrippeld. Shady probeerde de pijn te verbijten, maar leek zijn ‘sharing is caring’-pact slechts enkele uren na de bevestigende handdruk al lichtelijk te betreuren.

We waren vandaag verdacht stil over Wayne. Dus tot slot nog even een kleine shoutout naar Waynes fenomenale briljuweel. Gewoonweg beeldig!

Tot volgende week!

De vorige aflevering gemist? Lees hier de 12 meest treffende quotes!

Copyright: Robine Van Tilburg