Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Zó ziet de eerste grote liefde van koningin Máxima er uit

Zó ziet de eerste grote liefde van koningin Máxima er uit

Zó ziet de eerste grote liefde van koningin Máxima er uit

Koningin Máxima is natuurlijk al jaren getrouwd met onze koning Willem-Alexander. Maar voordat ze hem ontmoette, had ze een andere grote liefde. 

En daar is maar weinig over bekend.

Eerste liefde

Toch verloor ze haar hart al eens eerder: logisch, natuurlijk. Toen zij jong was woonde ze nog in Argentinië en haar eerste love is dan ook een Argentijn. Het gaat om Pablo Jendretzki, die ze ontmoette in New York. Hij werkt als architect. In de biografie over Máxima staat geschreven: “Pablo was een sociale vlinder”, schrijft ze in de biografie. “Hij was altijd bij alle belangrijke sociale evenementen, hij miste er nooit één.” Inmiddels is Pablo zelf ook gelukkig getrouwd met een ander, vader geworden en succesvol in zijn carrière. Hij ontwerpt de chiqueste villa’s in Spanje en in Amerika. Zo ziet hij er nu uit:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pablo Jendretzki (@pablojendretzki)

Het liefdesverhaal

En toen kwam het liefdesverhaal van onze royals. Willem-Alexander en Máxima ontmoeten elkaar in april 1999 in Sevilla tijdens een Spaans feest, genaamd La Feria de Abril. Zij was daar om foto’s te maken van de gasten. Toen ze die lange blonde man op de foto zette, werd hij pissig. Hij wilde niet op de foto op zijn reis, zij snapte niet waarom. De klik was er gelijk. Máxima woont op dat moment in New York, daar werkt ze voor de Deutsche Bank. Willem-Alexander zet alles op alles om haar hart te veroveren, maar in het begin wilde zij nog niet zo graag. Met een prins trouwen? Ze had haar eigen leven. Toch was de liefde tussen de twee te sterk om te negeren en tja, de rest is geschiedenis.

Bij de geboorte van hun eerste kind, prinses Amalia:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress