Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Steelt koningin Máxima de show terwijl haar dochter Amalia in de schijnwerpers hoort te staan?

Steelt koningin Máxima de show terwijl haar dochter Amalia in de schijnwerpers hoort te staan?

Steelt koningin Máxima de show terwijl haar dochter Amalia in de schijnwerpers hoort te staan?

De outfits van de royals: we krijgen er geen genoeg van. Wie draagt wat en waarom? Nu prinses Amalia 18 jaar is geworden en daarmee officieel troonopvolger is van Willem-Alexander, is Amalia meer en meer in beeld.

En dat is prachtig om te zien: de jonge vrouw die ze is geworden, straalt als nooit tevoren.

Knap ensemble

Wat praat ze al volwassen en keurig. Een ware koningin in de dop, dat is ze zeker. Amalia draagt een donkerblauw bloemig jurkje met een donkerblauwe jas erover heen. Onder haar robe draagt ze prachtige torenhoge hakken. Ze ziet er chique en toch ook niet te ouwelijk uit. Maar dan Máxima. Steelt die niet een beetje de show met haar vuurrode outfit? Want, eh: rood valt nogal op, toch?

Ze had ook kunnen kiezen voor iets in een wat zachtere, minder opvallende kleur, zoals taupe of beige. En een iets minder opvallende hoed, zodat haar dochter nog meer opvalt? Nou ja, wie weet maakt het Amalia helemaal geen bal uit en is ze gewoon blij dat haar ouders aan haar zijde staan.

Bron: Getty Images