Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Máxima verrast met haar nonchalante kapsel: ook een staartje staat haar enig

Máxima verrast met haar nonchalante kapsel: ook een staartje staat haar enig

Máxima verrast met haar nonchalante kapsel: ook een staartje staat haar enig

Koningin Máxima kan eigenlijk alles hebben, nietwaar? Wat onze royal ook aantrekt, het staat haar beeldig. En zo experimenteert ze ook wel eens met een ander kapsel. 

Nu laat ze op recente foto’s zien dat ze zelfs een gewone, nonchalante paardenstaart koninklijk eruit kan laten zien.

Knap

De staart is losjes gemaakt en dus een kapsel dat we in principe allemaal kunnen hebben. Meestal zien we onze koningin met los haar of met opgestoken haar, of met een hoed of ander hoofddeksel op. Maar nu laat ze zien dat de gewone paardenstaart modieuzer dan ooit is.

Máxima was in Den Haag toen ze gespot werd met dit andere kapsel. Ze was aanwezig bij de lancering van het Manifest Hoofdzaken in De Remise in Den Haag. Het manifest is een initiatief van de Hersenstichting, MIND en ZonMw waarin zij pleiten voor het opzetten van een nationaal kennis- en innovatieprogramma voor hersen- en/of psychische gezondheid.

Lees ook
Tessa: ‘Als je fulltime werkt, mis je als moeder dan te veel van je jonge kinderen?’

Outfit

Máxima draagt een zacht glanzende top, een keurige pantalon met wijde pijpen, hoge hakken en als eyecatcher een paar goede oorbellen van Natan. Soms is simpel en ton sur ton alles wat elegant maakt, nietwaar? Wel zien we dat ze nog niet genezen is van de breuk in haar hand: ze draagt nog altijd een spalk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron & Beeld: Brunopress