Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Máxima’s ‘brave’ kapsel valt in de smaak: ‘Lijkt wel 10 jaar jonger met haar haren zo’

Máxima’s ‘brave’ kapsel valt in de smaak: ‘Lijkt wel 10 jaar jonger met haar haren zo’

Máxima’s ‘brave’ kapsel valt in de smaak: ‘Lijkt wel 10 jaar jonger met haar haren zo’

Máxima straalt tijdens het staatsbezoek in Oslo op alle foto’s: ze weet zich perfect te kleden, ook als het koud en herfstig is. Dat komt vandaag met name door haar opvallende jas.

Of nou ja, het is meer een mantel te noemen dan een jas. Maar koninklijker dan dit wordt het niet snel, gokken wij. En dat valt extra op door het kapsel dat ze vandaag kiest. Het oogt wat braver naar achteren, maar toch los in de nek. ‘Ze lijkt zo tien jaar jonger met deze haren’, klinkt het. Chique, maar toch even net wat anders dan gewoon los. ‘Het keurigste meisje van de klas’, zo lijkt het.

Goede connecties

De jas die ze vandaag draagt in Noorwegen is zwart met bruin en juist die kleurencombinatie zorgt voor een chique look. Onder de jas draagt ze bruine suède pumps en een panty, in haar handen houdt ze een bruine clutch. Koning Willem-Alexander en zijn vrouw zijn op staatsbezoek in Noorwegen. Dat land is geen verrassende keuze. Het bezoek is volgens Josine Droogendijk, royaltyexpert, een bevestiging van de goede betrekkingen tussen beide landen, die dezelfde normen en waarden delen en samen werken aan oplossingen voor grote internationale uitdagingen.

Galakleding aan

Tijdens het staatsbanket droeg Máxima een prachtige jurk van Jan Taminiau, die ze 3 jaar geleden ook al in een bezoek aan Londen droeg. Dat is niet verrassend, want het thema van het bezoek naar Noorwegen is ‘groene duurzaamheid’. Daar valt een dure jurk nog een keer aantrekken wel onder, dus.

Lees ook
Oók koningin Máxima draagt jurk in hippe panterprint: ‘Niet echt koninklijk, misschien’

Bron & Beeld: Brunopress