Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Royal > Ook koningin Máxima heeft wel eens een dag waarop haar haar niet goed zit

Ook koningin Máxima heeft wel eens een dag waarop haar haar niet goed zit

Ook koningin Máxima heeft wel eens een dag waarop haar haar niet goed zit

Koningin Máxima heeft altijd stylisten en kappers tot haar beschikking staan: ze ziet er dan ook altijd prachtig uit. Maar zelfs onze queen heeft wel eens een bad hair day, blijkt.

Het heeft alles te maken met het gure weer in Nederland.

Als de wind waait

Als onze koningin op bezoek gaat in Den Haag, waait het nogal. En ja, daardoor zitten ook haar haren soms volledig in de war. Ze is ook maar gewoon een mens, nietwaar? We snappen dat helemaal.

Jarig

Gisteren was Máxima op stap met haar jarige dochter Amalia. Zij werd 18 jaar en is daarmee nu officieel troonopvolger na Willem-Alexander. Prinses Amalia is dinsdagochtend op haar achttiende verjaardag enkele uren op stap gegaan met haar moeder koningin Máxima – waarschijnlijk gingen de twee samen winkelen. Bij terugkeer bij Paleis Huis ten Bosch zwaaiden beiden naar de bij de poort wachtende fotografen en verslaggevers, die hoopten een glimp van de jarige op te vangen. Amalia werd overladen met felicitaties. Ook Mark Rutte liet van zich horen: “De Prinses van Oranje wordt vandaag achttien jaar! Een bijzonder moment voor ons land en een prachtige mijlpaal voor haar”, schrijft hij op Twitter. “Mijn hartelijke felicitaties voor prinses Amalia. Ik wens haar een gezellige en bovenal feestelijke dag toe.”

Bron: Getty Images