Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zoetigheid in de slaapkamer

Zoetigheid in de slaapkamer

Zoetigheid in de slaapkamer

Dat de liefde van een man door de maag gaat, weten we ondertussen wel. Ook vrouwen verkiezen eten (lees: chocola) boven seks. Tijd om te experimenteren met eten in de slaapkamer.

Slagroom
Heel cliché, maar slagroom is altijd spannend in bed. Spuit kleine toefjes op je partner en lik of zuig dit langzaam van hem af. Nu natuurlijk niet gelijk bij zijn spannendste plekje beginnen! Het is leuker om het langzaam op te bouwen. Begin rond zijn buik, dijen en lies, om te eindigen bij zijn penis. Wees wel voorzichtig rond zijn penis, want suikers kunnen leiden tot irritaties en infecties.

Chocoladesaus
Masseer je partner met de chocoladesaus. Wanneer hij lekker aan het ontspannen is, wind je hem op door dit zoete goedje van hem af te likken. Je kan dus ook chocola ‘eten’ en tegelijkertijd seks hebben. Dubbel genot voor de vrouw! Bovendien wakkert chocola de passie aan in bed. Dit komt door een stofje genaamd theobromine, dat in chocola zit. Theobromine geeft je een verliefd gevoel.

Fruit
Zoet en sappig fruit is lekker om zachtjes mee over de lippen, nek en tepels van je partner te gaan. Aardbeien en frambozen zijn zeer lustopwekkend en van druiven schijn je een hoger libido te krijgen. Leuk weetje: als je partner veel zoet fruit eet, zal zijn sperma veel zoeter smaken. Kom maar op met de ananassen, mango’s en alle andere zoete vruchten!

Champagne
Bubbels doen het altijd goed in bed. Giet het sprankelende drankje over elkaar heen. Het is sexy om het langs je partners been te laten glijden. Lik vervolgens heel langzaam de champagne op, om je partner te ‘teasen’. Opwinding gegarandeerd!

Pepermunt
Dit snoepje is ideaal tijdens orale seks. Het tintelende, verkoelende effect maakt het namelijk extra gevoelig. Neem een pepermuntje in je mond, rol het rond en zuig er een beetje op. Begin dan (voorzichtig) je partner te verwennen. Wedden dat het werkt?

Heb je na een tijdje genoeg van deze zoete, plakkerige goedjes? Ga dan gezellig samen douchen (om vervolgens verder te gaan waar jullie gebleven waren).

Van doggy style naar hotdog? Lees snel meer!