Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zoenweetjes

Zoenweetjes

Zoenweetjes

Zoen er voortaan maar op los met je partner. Vooral als je weet wat een goede zoenpartij allemaal niet voor je kan doen…

Ogen
Tijdens een goede zoen sluit je vaak je ogen. Dit komt omdat door de opwinding je pupillen steeds groter worden. Om je ogen te beschermen tegen het licht, doe je ze dicht. Dus sluit je partner niet zijn ogen bij een zoen, dan is hij zeker niet opgewonden. Let er maar eens op!

Rode lippen
Een man kan rode lippen niet weerstaan. Maar in plaats van rode lippenstift te gebruiken, kun je beter kiezen voor een heerlijke kus. Tijdens het zoenen worden je lippen namelijk voller en roder. Laat de rode lippenstift dus maar in de kast staan!

Stress
Het is vast algemeen bekend dat zoenen de stress vermindert. Een kus brengt je helemaal tot rust en kalmeert je gedachten. Is dit bij jou niet zo? Dan zoen je waarschijnlijk de verkeerde.

Afvallen
Als je dit weet hoef je zeker niet meer naar de sportschool te gaan, maar houd je elke avond met je partner een stevige zoensessie. Want… van zoenen val je af! Door een passionele zoen gaat je hartslag omhoog en kan de vetverbranding zelfs verdubbelen. Wanneer je een actieve zoener bent, kun je zelfs binnen een kwartier 30 calorieën verbranden. Maar nog beter is om een stapje verder te gaan en de liefde te bedrijven. Hoeveel calorieën je dan wel niet verbrandt…

Weerstand
Heb je een zwak immuunsysteem? Dan kun je het best zo vaak mogelijk speeksel uitwisselen met je partner. Speeksel bevat namelijk bacteriën die je weerstand kunnen verhogen en ook zo leuk: het schijnt ook je gebit te beschermen tegen gaatjes.

Zoen jij er nu vaker op los?