Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo zorg je ervoor dat hij verliefd op je wordt!

Zo zorg je ervoor dat hij verliefd op je wordt!

Zo zorg je ervoor dat hij verliefd op je wordt!

Loop jij al wekenlang die knappe vent te stalken op Facebook, maar durf je hem in werkelijkheid niet eens aan te kijken? Het zou zo gemakkelijk zijn als je zeker wist dat hij ook vlinders voor jou voelde, want dan zou je hem wel een berichtje durven sturen…

Wij hebben dé oplossing voor je. Want met deze wetenschappelijk bewezen manieren is de kans groot dat hij als een blok voor je valt. You go girl!

Oogcontact
Houd oogcontact tijdens het praten. Verliefde stelletjes schijnen dit heel veel te doen.  Oogcontact is dus echt de sleutel volgens Zick Rubin, psycholoog van Harvard.

Luister
Luister écht naar hem als hij iets vertelt. Studies van de universiteit van Nevada en de universiteit van Washington wijzen uit dat naar iemand luisteren een belangrijke rol speelt in diegene verliefd op je te laten worden. Dus leg die telefoon eventjes aan de kant als je zijn hart wilt veroveren!

Geef hem een speciaal gevoel
Een van de dingen waarop een relatie vaak stukloopt, is dat de man zich niet gewaardeerd of speciaal voelt. Zorg er dus voor dat je hem speciaal laat voelen, en dat je heel erg waardeert dat hij op date is met jou!

Smile!
Lachen maakt je nog aantrekkelijker dan je al bent. Dus ben je op date? Maak er dan een feestje van en zorg dat je veel lacht – behalve als de date om te huilen is natuurlijk.

Aanraking
Raak hem aan! Laat die akward spanning en afstand wegvloeien en raak hem af en toe aan. Leg je hand op zijn hand, raak speels met je voet zijn been aan of leun een klein beetje tegen hem aan als jullie dicht bij elkaar zitten. Zo is er binnen no time meer intimiteit.

Toon interesse
Zijn hobby’s zijn jouw hobby’s! Toon interesse als hij gepassioneerd vertelt over zijn hobby. Ook al ben je misschien niet de grootste fan van actiefilms, het is wél heel leuk om hem enthousiast te zien. Hij deelt nu namelijk een belangrijk deel van zijn leven met jou!

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: