Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zó weet je of hij goed is in bed

Zó weet je of hij goed is in bed

Zó weet je of hij goed is in bed

Je had vast al een vermoeden dat die lover van jou wel heel goed weet wat hij doet. Maar we zetten toch nog eens de 12 tekenen op een rij. Namelijk de 12 tekenen waaruit je kan afleiden dat je voor altijd seks met hem wil hebben. Want hij is thát good.

1. Hij zorgt altijd dat jij eerst klaarkomt

En wanneer het zover is, is het even prachtig en miraculeus als in een film, maar het is het echte leven en het gebeurt met jóú en je kunt het zelf amper geloven! Oh, daar is dat tweede orgasme al.

2. Orale seks gaat in beide richtingen

Hij houdt ervan om jou down there te verwennen met zijn mond, ook al heb jij hem nog geen BJ gegeven of ligt er misschien geen in het verschiet. Plus: hij doet het ook góéd.

3. Hij lacht je niet uit als je hem seksuele fantasieën vertelt 

Je voelt je volledig op je gemak wanneer je zulke intieme dingen met hem deelt, en dat is ontzettend belangrijk! Je voelt je zelfs niet belachelijk wanneer je hem vraagt om zich te verkleden in een eenhoorn en je alle hoeken van de badkuip te laten zien. Hypothetisch, natuurlijk.

4. Hij geeft ook aandacht aan je erogene zones die niet je vagina zijn

Oh, en hij wéét ook waar die zones zich bevinden zonder eerst twintig minuten opzoekwerk te verrichten op Google. En hij wéét dat ze even belangrijk zijn. Geef die man een award.

5. Hij voelt zich niet bedreigd door je vibrator

Je weet dat je met een seksgod te maken hebt wanneer hij zijn eigen materiaal niet vergelijkt met de speeltjes in jouw nachtkastje, want hij beseft dat hun kunsten niet te vergelijken zijn met het plezier dat híj je geeft. En jij beseft dat ook.

6. Hij geeft je nooit een onzeker gevoel over je lichaam

Integendeel, hij geeft je zo vaak complimentjes – maakt niet uit welke tijd van het jaar of de maand het is, of je nu kilo’s kwijt bent of net een beetje (veel) bent aangekomen – dat jij je zó hard Beyoncé voelt wanneer je bij hem bent. En op die momenten ben je er ook zeker van dat je makkelijk een modellencontract kunt binnenslepen.

7. Hij duwt je hoofd nooit suggestief naar zijn penis toe

Want deze jongen weet dat dat psychotisch is! Weet je wat ook werkt, gasten? Simpelweg om een blowjob vrágen! Jouw man weet dat allemaal en hij zou zoiets irritants nooit flikken.

8. Hij kust je na orale seks

Maakt niet uit of hij de ontvanger of gever is, in zijn hoofd zijn jullie gewoon gezellig samen en horen lichaamssappen daar nu eenmaal bij. Hij is niet vies van jouw of zijn lijf, en zeker niet van de combinatie daarvan.

9. Hij stopt meteen als jij dat vraagt

Dat zou iedere kerel met meer dan twee hersencellen moeten doen, maar jouw lieve schat rent bijna de deur uit wanneer jij ‘nee’ zegt. Hashtag solid dude.

10. Je vertelt hem dat hij de beste bedpartner is die je ooit hebt gehad, en je hoeft zelfs niet te liegen!

En je masturbeert denkend aan hem. PROOF!

11. Je wilt achteraf zelfs niet gaan plassen, ook al weet je dat het moet

In jouw hoofd gaat het als volgt: ik weet het wel, blaasontstekingen vermijden en zo, bla bla bla, maar ik kan ook gewoon in bed liggen met de man met wie ik net seks heb gehad, want misschien hebben we straks opnieuw seks. Oh, ik vraag me af welke optie ik zal kiezen. Kans op nog een rondje vrijen? DING DING DING DING DING DING!

12. Je wilt jullie date night bijna afzeggen en meteen het bed in duiken

‘Ober, deze maaltijd is goddelijk en ik zou hier heel graag blijven zitten en voor de komende acht uur champagne sippen, echt waar, maar mijn vriendje heeft een penis en handen en een mond, en hij weet wat hij ermee moet doen, dus tot volgend jaar!’

Copyright: Giphy.com

Bron: Flair.be/Cosmpolitan

Lees ook: 

10 tekenen dat hij de ware is

7 vragen die je mannen niet moet stellen

Zo geef je hem de nacht van zijn leven