Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zó vindt hij jou het meest sexy

Zó vindt hij jou het meest sexy

Zó vindt hij jou het meest sexy

Een mooi jurkje, een vleugje make-up en hoge hakken: zo voelen wij ons het meest sexy. Maar voor mannen is er blijkbaar nog een andere factor die ons onweerstaanbaar maakt: één glaasje alcohol.

Eén glas alcohol maakt je aantrekkelijker voor het andere geslacht, zo beweert een studie uit het tijdschrift Alcohol and Alcoholism.

40 mannen en vrouwen namen deel aan de studie van de Universteit van Bristol. Ze lieten hun foto nemen op drie verschillende momenten: nuchter, na één drankje en na twee drankjes. Daarna beoordeelde een andere groep de foto’s: hoe aantrekkelijk vonden ze de personen op de foto? De foto’s van de deelnemers die één drankje ophadden, werden bestempeld als ‘hottest‘. Daarna volgden de nuchtere foto’s.

Maar waarom ben je aantrekkelijker na één drankje? Volgens de onderzoekers ligt het antwoord bij je aders: die verwijden namelijk van een beetje alcohol. En dat geeft je een gezonde blos. Een drankje te veel echter laat die roze gloed weer verdwijnen. Daarnaast ontspant een kleine hoeveelheid alcohol je meer, waardoor je gezichtsuitdrukking rustiger wordt en daarom ook positiever.

Precies wat we nodig hadden, nog een excuus om wijn te drinken 😉

Lees ook eens:

Bron: flair.b