Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zó ontcijfer je zijn mysterieuze berichtjes

Zó ontcijfer je zijn mysterieuze berichtjes

Zó ontcijfer je zijn mysterieuze berichtjes

Berichtjes sturen, whatsappen, snapchatten, iMessage… Het lijkt allemaal gemakkelijker dan het is, zeker als je tot over je oren verliefd bent. Wat betekent het als hij geen x’je stuurt wanneer hij gaat slapen? Is het standaard een booty call wanneer hij na middernacht stuurt?

Het lijken misschien first world problems, maar toch heeft het ons allemaal ooit wakker gehouden. Mannen en communicatie zijn meestal niet de sterkste combinatie, daarom zijn enkele tips bij het lezen van zijn berichtjes wél welkom.

Zijn korte berichtjes een slecht teken? 

Nee, mannen versturen informatie. Als hij ‘oké’ stuurt, bedoelt hij dat jouw vorige berichtje oké is. Verder niks… Geen paniek.

Timing is everything… 

Betekent het iets als hij alleen ‘s nachts berichtjes stuurt? Ja, helaas. Wanneer hij overdag en op vrije momenten niet aan je denkt, is dat geen goed teken. Reageert hij alleen op vreemde tijdstippen? Dan is de kans groot dat hij ook nog iemand anders ziet… Auw.

Luistert hij wel? 

Reageert hij niet op ieder onderwerp in jouw berichtje? Let er op dat je één onderwerp per berichtje bespreekt. Je zult zien, dit doet wonderen en zo weet hij waar hij op moet focussen.

Hij reageert anders op je berichtjes dan tijdens de date… 

Vergeet niet dat tekst altijd vrij voor interpretatie is. Bij een live gesprek is dit minder. Concentreer je dus op hoe hij zich gedraagt tijdens je date en minder tijdens berichtjes. Niet iedereen is een geboren schrijver, toch?

De openingszinnen voor een booty call: 

Netflix and chill?
Eén emoji zonder tekst met een uitdagende uitstraling 😉 <3
Hé, wat ben je aan het doen? (vooral verstuurd na 20 uur)

Wanneer wil hij iets meer? 

Stuurt hij random berichtjes op normale uren? En refereert hij ook naar jullie voorgaande gesprekken? We have a winner.

Lees ook: