Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo maak je hem de hele dag gek van verlangen!

Zo maak je hem de hele dag gek van verlangen!

Zo maak je hem de hele dag gek van verlangen!

Niets is leuker dan een uitgebreid voorspel, en vandaag mag dat eindeloos duren. Verleiden, teasen en plagen? Zo maak je hem de hele dag helemaal gek.

06:45 – OPWARMEN TUSSEN DE LAKENS

Lepel je rond jouw vriend en laat je handen over zijn lichaam gaan. Je mag kussen en strelen, maar niet praten. En absoluut géén seks! ‘De dag is nog lang…’

07:00 – LUSTOPWEKKEND ONTBIJT
Maak een heerlijke smoothie die jullie meteen in de juiste stemming brengt. Mix twee bananen met zes vijgen, sojamelk met vanillesmaak en wat sinaasappelsap. Tussen twee slokjes door ga je speels met je tong over je lippen. Wedden dat hij het gezien heeft?

07:30 – OMGEKEERDE STRIPTEASE
Zorg dat hij je kan zien en trek langzaam een sexy lingeriesetje aan onder zijn favoriete jurkje.

07:45 – TONGZOENEN ALS AFSCHEID
Geen snelle kus op de wang of een gehaaste ‘tot vanavond’: pak jouw vriend stevig vast, kijk hem diep in de ogen en kus hem dan stevig alsof het de eerste keer is.

10:30 – RODE OORTJES TIJDENS DE KOFFIEPAUZE
‘Toen voelde hij hoe haar hand soepel onder zijn broeksriem schoof, zijn broek in gleed, verder schoof, dicht tegen zijn buik aan en hoe ieder plekje vlees dat ze aanraakte in vlam werd gezet, terwijl ze omlaag gleed. Haar hand hield ze in bij zijn schaamhaar, ze speelde ermee, speelde rond zijn penis zonder hem aan te raken.’ Wedden dat je vriend niet weet waar hij het heeft als je hem opbelt en een stukje erotische literatuur voorleest? Dit fragment komt uit Erotica van Anaïs Nin, een bundel vol opwindende kortverhalen.

15:30 – YOU’VE GOT HOTMAIL
Hoog tijd voor een pittig vieruurtje. Mail hem een ondeugende foto van jezelf.

17:30 – SEXY SURPRISE
‘Kijk eens in het handschoenkastje…’ Als hij naar huis rijdt, stuur je hem een sms. Gisteren heb je een sexy slipje verstopt in zijn auto

18:30 – BUBBELS ALS APERITIEF
Als hij binnenkomt, sta jij klaar met twee glazen champagne en een kommetje aardbeien met slagroom.

18:45 – STOEIPOES VOOR DE CAMERA
Duw hem een camera in de hand en vertel hem dat hij de fotograaf is van een mannenblad.

19:30 – DESSERT VAN HET HUIS
Een geweldige vrijpartij met een volle maag is nu geen goed idee. De oplossing? Stukjes fruit en chocoladesaus die je serveert op je lichaam.

20:00 – STOMEN IN DE DOUCHE
Tijd om samen onder de douche te kruipen. Natte lichamen, lekker warm en dicht bij elkaar: ideaal als opwarmertje (voor zover dat nu nog nodig is..). Zoenen mag, elkaar uitgebreid inzepen moet. Pas als jullie uit de douche zijn, mag je alle remmen losgooien en je overgeven aan de vrijpartij met het langste voorspel ooit…

Bron: Flair België

Lees ook: