Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo maak je een ‘handjob’ nog beterZo maak je een ‘handjob’ nog beterZo maak je een ‘handjob’ nog beterVan alle seksuele handelingen wordt aftrekken misschien wel het minst belicht. Toch gaat menig mannenhart sneller kloppen van een goede ‘handjob‘. En met deze tips wordt ’t zeker goed!

 1. Keep it juicy
  Er zijn veel voorbeelden waar ‘droog’ de voorkeur heeft, zoals een goed glas droge witte wijn, maar aftrekken is er niet een van. Maak dus je handpalmen zacht en aangenaam (voor hem) door een flinke lik glijmiddel te gebruiken. Om het nog iets spannender te maken kun je ook wit gekleurd glijmiddel kopen, waarmee voor hem een showtje op kunt voeren door er ook je borsten of tepels mee in te smeren. Vind-ie vast leuk.
 2. Besneden piemels behandel je anders
  Is je partner wel of niet besneden? Als hij niet besneden is, kun je zijn voorhuid heen en weer over zijn eikel bewegen. Let op dat je daarbij weer terug gaat naar zijn ‘natuurlijke staat’ en trek de huid niet te ver naar beneden, dat kan namelijk pijn doen.
  Als je partner besneden is dan is de eikel minder gevoelig omdat-ie niet meer ‘beschermd’ wordt tegen de lucht en de stof van ondergoed. Daarom kun je in dat geval je grip extra verstevigen.
 3. Gooi wat speeltjes in the game
  Als jullie er beiden voor in zijn kun je hulpmiddelen gebruiken, zoals bijvoorbeeld een masturbatie handschoen waarmee je hem een ‘doktersonderzoek’ cadeau geeft.
 4. Een beetje grof mag wel
  Omdat sommige vrouwen ‘daar beneden’ graag wat rustiger aangeraakt worden, gaan sommigen er vanuit dat dit voor mannen ook geldt. Niets is minder daar: de meeste mannen houden wel van een stevige behandeling. Check wel even bij hem hoe ver je stevige grip mag gaan. Als je eenmaal het juiste tempo (en de goede grip) hebt gevonden, houd dat dan aan tot je merkt dat hij bijna zijn hoogtepunt bereikt. Stop net daarvoor en laat hem op adem komen. Pak daarna het tempo weer op, tot hij weer op het randje zit en pauzeer dan weer, tot hij het echt niet meer houdt.
 5. Probeer de ‘champagne pop’
  Pak met beide handen zijn piemel vast en wrijf tegelijkertijd met allebei je duimen over zijn eikel, zoals je doet als je een de kurk van een champagnefles probeert te ‘poppen’. Wees wel voorzichtig, de eikel is heel gevoelig. Dit is trouwens ook een fijne afwisseling als je een lamme arm krijgt van het aftrekken.
 6. Geef hem een complimentje
  Zo cliché, maar het werkt. Hoe groot, mooi, lekker en indrukwekkend zijn jongeheer is – hij hoort het maar wát graag van je.
Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: iStock

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

[RECENT_POSTS]