Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo krijgt hij meer uithoudingsvermogen in bed

Zo krijgt hij meer uithoudingsvermogen in bed

Zo krijgt hij meer uithoudingsvermogen in bed

Kan je vent wel wat extra sex stamina gebruiken? No problem, dat regel je zo!

Picture this: stomende sexsessie, je begint heerlijk op gang te komen, echt als hij zo nog even doorgaat, dan heb je straks een hoogtepunt tot in je tenen en dan ineens…. komt hij klaar. Terwijl hij sterretjes ziet, lig jij –toch ietwat onvoldaan- in zijn armen. Gelukkig zijn er manieren om te werken aan zijn uithoudingsvermogen in bed.

Niet te standvastig

Je vent heeft ongetwijfeld bepaalde standjes waardoor hij binnen no time klaar is voor ejaculatie. Leuk voor een vluggertje maar als je zelf een stuk langer nodig hebt, is het tijd om hem vooral niet op zijn wenken te bedienen. Wordt zijn ademhaling heftiger? Ga dan over op een ander standje. Om jouw eigen kans op een orgasme te vergroten is het belangrijk dat jij –ongeacht het standje- de stimulatie krijgt die je nodig hebt. Dus bijvoorbeeld niet alleen penetratie maar ook clitorale stimulatie. Hem heel druk bezig laten zijn met jou, is ook een prima afleiding van zijn orgasme overigens…

Navigeren kun je leren

Deze actie vraagt om een zachte hand: staat je man op het punt van ejaculeren? Trek dan –met beleid!- zijn testikels naar beneden. Bij een man die bijna klaar komt, gaan de testikels omhoog en door ze naar beneden te trekken kun je zijn orgasme uitstellen. Dit werkt ook prima met een pijpbeurt of tijdens wat handwerk.

Het libido van de man gaat door de maag

Pompoen is goed voor het libido van mannen. Zet het dus maar snel op je boodschappenlijstje. Pompoensoep, pompoentaart of salade met gegrilde pompoen, voer je vent wat extra uithoudingsvermogen. Pompoenzaadjes zorgen ervoor dat het bloed 40% sneller naar de mannelijke geslachtsorganen stroomt en pompoen vergroot het libido in het algemeen.

Penis push ups

Ehhh, wat? Als vrouw kun je de spieren van je vagina trainen –goed voor intensere orgasmes- maar voor mannen is wat liftwerk ook een aanrader voor het vergroten van zijn uithoudingsvermogen in bed. Hoe hij dat doet? Als hij een erectie heeft, leg dan een handdoek over zijn penis. Laat hem ‘m 20 keer liften door de boel aan te spannen. Verplaats de handdoek vervolgens naar de eikel en laat hem nog 20 herhalingen doen. Zo krijgt hij niet alleen sterkere spieren maar werkt hij aan zijn stamina en langere orgasmes.

Bron: Womans Health Magazine
Beeld: iStock