Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zo gaat het nu met de mannelijke verleiders van Temptation Island 2017

Zo gaat het nu met de mannelijke verleiders van Temptation Island 2017

Zo gaat het nu met de mannelijke verleiders van Temptation Island 2017

Met nog iets meer dan twee weken op de teller totdat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start gaat, komen we maar wat graag alvast in de stemming. En hoe kan je dat beter doen dan met een terugblik naar het heftige seizoen van vorig jaar? Precies: niet. Daarom speurden wij het wereldwijde web voor je af om erachter te komen hoe het nu met de verleiders van de vorige editie van het RTL 5-programma is.

Kevin van Schie

Het enige wat ons van de Leidse Kevin is bijgebleven is dat hij tijdens een van de eerste poolparty’s zijn zwembroek naar beneden trok en zijn ‘garnaaltje’ tevoorschijn kwam. Als we zijn Instagramaccount mogen geloven is de verleider nog niet veel veranderd. Hij grapt erop los en lijkt zichzelf niet al te serieus te nemen.

Ken Stoffers

Een van de meest besproken verleiders van vorig jaar is singer/songwriter Ken. Het duurde niet lang of hij wist Lize’s aandacht te trekken, en nadat zij Jefferson op de kampvuurbeelden alleen al naar een van de verleidsters zag kijken was het koek en ei tussen de twee. En nog steeds: Ken en Lize zijn namelijk nog altijd een setje én houden samen een vlog bij.

Levi Kasanrokyat

Zoals zijn lichaam al doet vermoeden heeft Levi het druk met modellenwerk. En dat is eigenlijk ook het enige dat we van hem weten. Punt.

Giuseppe Cirignola

De Maasmechelaar van Italiaanse afkomst mocht dan aan Temptation Island meedoen om koppels uit elkaar te drijven, na zijn deelname werd hij al snel zélf een stelletje met de knappe Doriana. ‘Ik wil iets maken van mijn leven en focus me nu vooral op mijn vriendin,’ liet hij in april vorig jaar weten.

Alex Maas

Zijn brede torso zette hij tijdens het vorige seizoen in om Rosanna te verleiden – en met resultaat – en ook nu weet hij zijn lichaam te gebruiken, maar dan op zakelijk gebied. Sinds zijn deelname heeft de spierbundel namelijk de ALEXSPARTAPACK – een band waarmee je effectiever kunt sporten – op de markt gebracht en hij opent begin februari zijn eigen sportschool Healthy Time. Maar zijn leven is niet alleen maar positief: naar verluidt hangt hem een celstraf boven het hoofd, omdat hij in maart vorig jaar een man twee gebroken ribben zou hebben bezorgd. Op 7 februari doet de rechter uitspraak over de zaak.

Dylan Aerts

Toegegeven: wij moesten ook even graven wie Dylan ook alweer was. Niet zo gek, want tijdens de opnames hield hij zich tamelijk rustig en dat heeft hij na het programma voortgezet. De voormalig verleider is personal trainer en dolgelukkig met Simone. Wat daar dan wel weer opvallend aan is, is dat Simone vorig jaar te zien was in Ex on the Beach: Double Dutch en dat ze de ex-vriendin van Shady Mohamed is. Inderdaad: hij deed eerder óók als verleider mee aan Temptation Island.

Quinten Claeys

Sorry Quinten, maar we hebben jou eigenlijk nooit écht als bedreiging voor de koppels gezien. En met de zoetsappige en lieve kiekjes met zijn vriendin Sarah die hij op zijn Instagrampagina post, bevestigt hij dat beeld nog maar eens.

Karim Leone

Er waren maar liefst twee bezette dames die Karim vorig seizoen om zijn vinger wist te winden: Lisa en Jolien. Met Lisa zou hij het in de badkamer erg gezellig hebben gehad, en met Jolien in de slaapkamer tijdens de dream date. Nu heeft Karim het vooral heel leuk met model Mélany, met wie hij sinds de zomer van vorig jaar samen is.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf 1 februari te zien bij RTL 5.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Instagram, Facebook | Beeld Instagram, RTL

[RECENT_POSTS]