Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zindering

Zindering

Het is alweer de derde bundel erotische verhalen die in de Shespot-serie verschijnt. En dit keer kun je bovendien genieten van een zinnenprikkelend verhaal van schrijfster Lydia Rood.

Shespot is een virtuele ontmoetingsplaats waar gelijkgestemde vrouwen openlijk met elkaar praten over seksualiteit. Een plek waar vrouwen zonder gene communiceren, ideeën uitwisselen en hun diepste, sensuele fantasieën vertellen.

Een selectie van deze verhalen vind je terug in deze bundel. Ze beschrijven op ongedwongen wijze fantasieën over seksuele en erotische verlangens en zijn geschreven door warmbloedige, sensuele en fantasierijke vrouwen. Lees het, alleen of samen, en laat je meevoeren door deze ondeugende, zinnenprikkelende pennenvruchten.

Je kunt dit boek bestellen op Shespot.nl/lezen/boek.

De Shespot internetcommunity bestaat dit jaar vijf jaar. Vijf zinderende jaren van gedeelde, vrouwelijke erotiek en seksualiteit.

Lezen
Om dat te vieren trakteert Shespot de Vrouwonline lezeressen op een spannend verhaal. Heb je even tijd (en privacy)? Lees dan verder!

Spaanse vlieg – erotisch verhaal
Ze woont samen met haar partner Hans. Het weekend is begonnen met een verwenontbijt, door Hans klaargemaakt. ‘s Middags gaat ze met haar beste vriendin Hanneke naar de bioscoop. Op de valreep, voor haar vertrek naar de film, heeft Hans haar iets opgebiecht. Hij heeft haar Spaanse vlieg laten drinken, vermomd in haar cappuccino. In de bioscoop, vraagt ze zich voortdurend af, of het al werkt.

De film is afgelopen. Ik rijd de auto rustig door de donkere straten. De koplampen vallen op een geparkeerde auto aan de kant van de weg. Het paar dat erin aan het vrijen is wordt plotseling hel verlicht. De vrouw zit op de knieën van de man met haar rug naar hem toe. Hij kromt zijn lichaam stijf tegen haar aan als iemand die de seksuele climax bereikt. Hij is zo opgewonden dat hij niet kan ophouden als het licht op hem valt. Hij spant zijn uitgestrekte lichaam om de vrouw te voelen die over hem heen zit. De vrouw valt half flauw van genot. Ik kan mijn ogen er niet van afhouden. Hanneke lacht, en zegt: ‘we hebben ze bepaald op het mooiste moment betrapt’.

Opgewonden door het voorval laat ik mijn fantasie de vrije loop. Ik droom vaak weg als ik achter mijn schildersezel sta. Dezelfde beelden borrelen nu ook weer naar boven. Ik laat een man binnenkomen op wie ik heel erg verliefd ben. Hij komt de kamer binnen en zegt: ‘laat me je uitkleden’.  – Hans doet zoiets niet, hij kleedt zich zelf uit en kruipt in bed. Als hij zin heeft doet hij eerst het licht uit.-  Maar deze man zal eerst me verleiden met lovende woorden en me dan langzaam uitkleden: kledingstuk voor kledingstuk. Dit geeft mij tijd om hem te voelen en te merken hoe zijn handen over mijn lichaam glijden. Hij zal me eerst bij mijn taille vastpakken met beide handen en zeggen: ‘wat een mooie slanke taille heb je en wat een mooie aanzet voor je ronde welgevormde heupen’. Daarna glijden zijn handen voorzichtig naar mijn borsten en leggen ze bloot. Snel verwarmt hij ze door ze vol met zijn handen te omvatten. Hij bemint mijn borsten en sabbelt op de tepels als een kind. Ik voel een huivering door mijn lichaam trekken zodat ieder gespannen zenuwtje zich ontspant. Langzaam voel ik me oplossen. Hij is ontzettend begerig, maar probeert het in toom te houden. Hij blijft naar me kijken met zijn begerige blik, hij blijft me bewonderen. Af en toe duwt hij zijn heupen tegen de mijne. Ik voel hoe opgewonden hij is, en vindt dat een groot compliment. Hij wacht tot ik helemaal gek word van verlangen en me volledig wil overgeven. Geschrokken keek ik op. Werkte de Spaanse vlieg al? Nee, ik voelde me weliswaar loom en mijn fantasieën begonnen wel, maar ze kwamen niet verder.

Als ik thuis kom zit Hans tv te kijken met een paar opengeslagen kranten om zich heen. Ondeugend lacht hij me toe. Ik durf niet te bekennen wat er allemaal gebeurd is, en dat ik toch ook twijfel of het middel wel werkt. Hij leest de vertwijfeling in mijn ogen en begint te vragen. Hij blijft aandringen en wil alles weten. Hij geeft niet op. Opeens zijn er geen remmingen meer, en biecht ik hem al mijn fantasieën op. Ik vertel hem alles. Ook over mijn geheime minnaar die me ’s middags komt opzoeken in mijn atelier en hoe hij me volledig in vervoering kan meeslepen in het heetste liefdesspel.
Wat er daarna gebeurde zal nog lang in mijn geheugen gegrift staan…