Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Zien: Het eerste seksspeeltje dat gelanceerd wordt dankzij crowdfunding

Zien: Het eerste seksspeeltje dat gelanceerd wordt dankzij crowdfunding

Zien: Het eerste seksspeeltje dat gelanceerd wordt dankzij crowdfunding

De Amerikaanse Alexandra Fine en Janet Lieberman zijn van mening dat de kwaliteit van het gemiddelde seksspeeltje op de markt ondermaats is. Daarom ontwerpen ze hun eigen vibrators. Na de handenvrije vibrator Eva is er nu Fin. Het zou het eerste seksspeeltje zijn dat er komt dankzij crowdfunding. 

Fin is een vibrator die bediend wordt met de vingers, waardoor je de clitoris nog beter kan stimuleren. Hij heeft drie verschillende vibratiestanden en kan met een riempje gebruikt worden voor extra steun.

Omdat Fine (psychologe en seksuologe) en Lieberman (ingenieur), beiden uitBrooklyn (New York), als jonge ondernemers niet de middelen hebben om hun uitvinding op de markt te brengen, doen ze een beroep op Kickstarter.

Het Amerikaanse crowdfundingplatform werd de afgelopen dagen overspoeld door mensen die het project willen steunen. Zo werd het doel van 50.000 dollar(45.000 euro) allang overschreden. Bijna 2000 mensen deden een duit in het zakje, waardoor de teller intussen op meer dan 155.000 dollar (140.000 euro) staat.

Wil jij het project graag steunen? Doneren kan hier.

Lees ook: