Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 3 signalen dat hij je binnenkort gaat dumpen

3 signalen dat hij je binnenkort gaat dumpen

3 signalen dat hij je binnenkort gaat dumpen

Komen onderstaande signalen je bekend voor? Dan is het misschien tijd om vast na te gaan denken over je profielfoto voor Tinder, Happn of E-Harmony, want binnenkort ben je hoogstwaarschijnlijk weer single. Maar laten we eerlijk zijn: waarschijnlijk wist je dat diep van binnen al. Heb je toch nog wat duidelijke clues nodig om je intuïtie te ondersteunen? Hier komen ze:

1) Hij is erg afwezig

Lijken zijn gedachten vaak ergens anders te zijn? Dan kan dit een teken zijn dat hij niet meer zo betrokken is bij de relatie als jij. Het kan natuurlijk ook betekenen dat hij heel druk is op zijn werk of zich zorgen maakt over de komende belastingaanslag. Maar vertoont hij ook een aantal van de andere onderstaande signalen dan is er een grote kans dat hij binnenkort een ‘ik moet met je praten-gesprek’ wil voeren.

giphygiveashit

Beeld: giphy.com.

2) Hij is snel geïrriteerd 

Hebben jullie de laatste tijd opeens vaak ruzie over niks? En komt dat meestal omdat híj zich ergens aan ergert? Dit komt misschien doordat hij het wil uitmaken, maar niet goed weet hoe. Hierdoor raakt hij gefrustreerd en is hij sneller geïrriteerd. Stiekem hoopt hij waarschijnlijk ook dat hij zo een afstand kan creëren en/of jou zo op de zenuwen werkt dat jij het uitmaakt. Dan hoeft hij dat moeilijke klusje niet meer te klaren.

giphyfuckyoursel

Beeld: giphy.com

3) Seks? Wat is dat?

De laatste keer dat jullie seks hadden kun je je nauwelijks nog herinneren. En ook knuffels of andere vormen van fysiek contact zijn zeldzaam geworden. Laat die alarmbellen maar rinkelen, want dit is een teken dat er iets mis is!

giphycuddle

Beeld: giphy.com.

Dus now you know. En nee, gewoon doen alsof er niets aan de hand is werkt niet. Denk je dat jullie relatie toch nog te redden is? Vecht er dan voor. Maar alleen als je zeker weet dat hij ook wil vechten!

Lees ook:

10 manieren om iemand te dumpen

5 sms’jes die je beter niet naar je ex kunt sturen

10 dingen waarin je moeder altijd al gelijk had