Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Welke sexspeeltjes passen bij jou? Zo kom je erachter!

Welke sexspeeltjes passen bij jou? Zo kom je erachter!

Welke sexspeeltjes passen bij jou? Zo kom je erachter!

Als je ‘sexspeeltjes’ intypt in Google vliegen de vibo’s, buttplugs en tepelklemmen je om de oren. De keuze is reuze, maar welke toy kan jou nou tot een extreem hoogtepunt brengen? Zo kom je erachter zonder meteen de hele sexshop leeg te hoeven kopen!

Welk sexspeeltje voor jou werkt, verschilt per persoon. En ja, hier kun je achter komen zonder meteen de hele sexshop leeg te kopen. Hoe? Door een Ladies Night Homeparty te organiseren! Tijdens zo’n gratis (!) meidenavondje met minimaal 7 vriendinnen vertelt een consulente bij jouw thuis over verschillende sexspeeltjes. En er mag ook getest worden! Door een vieb tegen het puntje van je neus te houden, weet je hoe het voelt als je ‘m later die avond op een ander plekje uitprobeert… Niezen means meteen kopen!

Boek hier meteen een Ladies Night Homeparty!

Ben jij een vieb-typ?

Wil je meer dan de gebruikelijke hand-en-spandiensten tussen de lakens, maar heb je niet altijd een man in de buurt die je dit kan geven? Geen paniek! Een BOB (Battery Operated Boyfriend) biedt uitkomst. Check een paar verschillende soorten. Clitoris vibrator: De naam zegt het al: met deze soort kun je je clitoris stimuleren. Hoe hard en op welk ritme ‘ie trilt, verschilt per vibo. Op je neus testen wat jij fijn vindt, is dan ook zeker aan te raden. Vaginale vibrator: Terwijl de een niets geeft om vaginale stimulatie, zweert de ander erbij. Met een vaginale vieb die je helemaal moet inbrengen, kom je er vanzelf achter tot welke groep jij hoort… G-spot vibrator: Om je G-spot te vinden heb je een speciale toy nodig. G-spot vibrators hebben een omhoogstaande kop zodat ze gemakkelijk bij dit mysterieuze plekje kunnen. Het effect? Volgens velen bijzonder fijn!
Wil jij erachter komen welke vibo het beste bij jou past? Organiseer dan een Ladies Night Homeparty en kom alles over deze trillende sexspeeltjes te weten.

Heb jij een band met bondage?

Zat jij soppend in je bioscoopstoel bij ‘Fifty Shades of Grey’ en zou je sommige kinky dingen best in je eigen slaapkamer met je eigen Mr. Grey willen proberen? Let dan extra goed op als de bondage toys op tafel komen tijdens een Ladies Night Homeparty. Alvast een voorproefje… Niet origineel, maar voor beginners wel erg fijn: handboeien. Het kan superspannend zijn om je handen met handboeien vast te laten klikken aan de spijlen van je bed en zo alle controle aan je sexpartner te geven. TouwMet touw kun je ook andere lichaamsdelen aan elkaar of aan je bed vastmaken. Wat dacht je van je voeten in spreidstand? Zo kan je letterlijk nergens heen en ben je dus echt aan hem overgeleverd… BondagesetVoor de gevorderden onder ons zijn er uitgebreide bondagesets op de markt. Hiermee kan je bijna al je zintuigen uitschakelen wat zorgt voor extra focus op de plekken die door hem worden verwend… Do I need to say more?

Word jij gekoppeld aan koppeltoys?

Wil je liever samen genieten van spannende sexspeeltjes? Kan ook! Tijdens een Ladies Night Homeparty zijn mannen verboden, dus vraag eerst wat je vriend wel zou willen proberen voordat je je nieuwsgierig op de koppeltoys stort. Een paar voorbeelden: de Cockring: Een cockring zorgt voor een trillende stimulatie bij jullie allebei. Een win-winsituatie dus! Sexy spelletjes: Wil je op een grappige manier jullie wilde kant ontdekken? Dat kan het beste met dobbelstenen of een bordspel included sexy opdrachten… Dat de beste maar mag winnen! Multitask toys: Je moet misschien twee keer kijken om te begrijpen hoe het werkt, maar als jullie een pro-multitasking sexspeeltje aandurven, kan dit weleens beloond worden…

Test sexspeeltjes!

Oké, je hebt nu een indruk van wat voor sexspeeltjes er zo ongeveer zijn, maar om erachter te komen welke perfect bij jou past zou je ze toch echt in real life moeten zien én testen! Hoe kan dit beter dan wijnslurpend op je de bank met je eigen vriendinnetjes? Oelala-kreten gegarandeerd! Roep ze dus bijeen en organiseer een gratis Ladies Night Homeparty. Wil je meer info over dit spannende vriendinnenfeestje? Klik dan hier.

Beeld: iStock