Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Waarom we meer zin in seks hebben als we rode wijn drinken

Waarom we meer zin in seks hebben als we rode wijn drinken

Waarom we meer zin in seks hebben als we rode wijn drinken

Na een stressvolle dag is niets zo fijn als thuis met een goed glas wijn op de bank neerploffen. Over het algemeen worden we helemaal zen na het nuttigen van zo’n heerlijke alcoholische versnapering, maar toch wordt het sterk afgeraden om stevig door te tanken wanneer je een heet avondje voor de boeg hebt. LotteLust vertelt je op welke manier je rode wijn wél kan inzetten voor een opwindende sfeer.

Tekst LotteLust | Beeld iStock

Je zou denken dat het een voordeel is om al je remmen te verliezen in de slaapkamer, maar het is erg lastig om je eigen grenzen aan te kunnen geven wanneer je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Daarnaast daalt de intensiteit van je orgasme enorm. Daarom kun je beter twee keer nadenken voor je naar de fles grijpt. Tenminste… De hele fles dan.

Want van de juiste hoeveelheid alcohol raak je juist opgewonden. Hoe zit dat dan? Het boozy druivensapje zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar je erogene zones gestimuleerd wordt. Gevoelige lichaamsdelen, zoals je borsten, mond en vagina zullen hierdoor op scherp staan. Zoals we eerder aangaven hoef je geen dozen in te slaan of een wijnkelder aan te schaffen. Slechts twee glazen rode wijn zijn goed voor een enorme libido-boost.

Lees ook: 6x voeding voor een libido-boost 

Niet alleen vrouwen hebben baat bij dit liefdesbrouwsel. Ook mannen krijgen een hogere sex drive dankzij deze guilty pleasure. Een glaasje rode wijn verhoogt de hoeveelheid testosteron en is daarmee een prima vervanger voor het befaamde blauwe pilletje. Lang leve de natuur zullen we maar zeggen…

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken tussen de lakens? Dan resteert jullie alleen nog het verorberen van een flesje rood. Twee glazen voor de vrouw en drie glazen voor de man is de juiste richtlijn voor een beetje (ont)spanning! Cheers!

Rode wijn is niet het enige gekke waar je opgewonden van raakt, lees nog vijf gekke dingen waar je hitsig van kunt worden.

[RECENT_POSTS]