Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Waarom je nu een kleine man moet daten!

Waarom je nu een kleine man moet daten!

Waarom je nu een kleine man moet daten!

Als we mogen kiezen, hebben we het liefst een lange man, met een weelderige bos krullen, stevige armen, volle lippen en een intense blik – en meer van dat soort Bouquetreekclichés. Toch is het raadzaam om de boldies en de shorties eens wat dieper in de ogen te kijken.

Een kleine man heeft namelijk zo zijn voordelen:

1 Langer leven

Kleine mannen hebben een langere levensverwachting. Onderzoek onder 8.000 Japans-Amerikaanse mannen toonde aan dat de kleintjes uit het gezelschap langer leefden dan de grotere exemplaren – zelfs als factoren als chronische ziektes en BMI zijn meegerekend.

Ronnie Flex :

copyright: Pinterest

2 Staand kussen is comfortabel

Je hoeft je nek niet te verrekken, op je tenen te staan of je als een babykoala aan hem vast te klampen. Hoewel dat laatste natuurlijk wel mag.

3 Je past al zijn kleding

En je ziet er verrassend goed in uit. (In plaats van armoedig, want laten we wel wezen: zijn oversized overhemd als jurk gebruiken is echt iets waar alleen Julia ‘Pretty Woman’ Roberts mee wegkomt.)

4 Stabiel huwelijk

Volgens onderzoek van de New York University zouden mannen die kleiner zijn dan 170 centimeter ruim 30 procent minder kans hebben om te scheiden. De onderzoekers vermoeden dat dit komt omdat het langer duurt voordat kleine mannen zich binden, waardoor ze een stabielere relatie hebben.

We just love them!:

copyright: Pinterest

5 Ruimte in bed

Jullie lichamen passen perfect en jullie heb ook nog eens lekker veel ruimte over in je kingsize-bed.

6 Meer seks!

Bovendien hebben mannen die kleiner zijn dan 175 cm volgens Hongaars onderzoek vaker seks dan mannen die langer zijn. Of dat ook geldt voor kleinere Nederlandse mannen is nog niet duidelijk, maar het is de gok waard.

shortguy

copyright: giphy

 

 

Lees ook:

Bron: Esquire, Cosmopolitan