Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Waarom je je partner een prostaatmassage zou moeten geven

Waarom je je partner een prostaatmassage zou moeten geven

Waarom je je partner een prostaatmassage zou moeten geven


Overal in de media wordt de G-spot van de vrouw beschreven, uitgelegd en hoe mannen deze kunnen vinden om de vrouw in extase te brengen. Helaas wordt er over de mannelijke G-spot weinig gesproken of geschreven. Vrouwonline heeft Rob van erotische massagesalon voor mannen De Slaunge  ingeschakeld om ons meer te vertellen over dit onderwerp.

Velen weten niet dat de man een G-spot heeft! Deze wordt ook wel de P-spot of prostaat wordt genoemd. Kort gezegd zorgt de prostaat voor de vloeistof die nodig is om sperma te maken. Maar daar blijft het niet bij. De prostaat is ook de klier die voor een (of meerdere) inwendig orgasme kan zorgen. Net zoals de vrouwelijke variant.

Ligging van de prostaat

De prostaat ligt achter het perineum in de anus onder de blaas, en heeft ongeveer de grootte van een walnoot. En hier zit het ‘probleem’. Het ‘no go’ gebied van man en vrouw: de anus! Om een inwendig orgasme van de prostaat te ervaren moet je dus met een vinger (of hulpstuk) de anus in.

Waarom een prostaatmassage?

Waarom zou je dat doen? Heel simpel, omdat de man bij stimulatie van de prostaat een enorme sensuele energie ervaart waarbij een ejaculatie in het niets valt. Deze sensatie kan minuten, uren en zelfs dagen worden ervaren. De man beleeft een sensuele euforie die de partner ook kan mede beleven, omdat zij deze heeft veroorzaakt. Jouw zelfwaardering als seksuele partner zal stijgen na mate je steeds beter in het stimuleren wordt. Dankzij deze waardering zal hij jou willen belonen en zo ontstaat er een nieuwe dimensie in jullie seksleven. Dus jij profiteert ook van zijn genot.

Gezondheidsvoordeel

Een tweede reden om zijn prostaat aandacht te geven, heeft met gezondheid te maken. Regelmatige aandacht en vroegtijdige behandeling zal de prostaat goed doen. Denk hierbij aan een gipsbeen die je tijden niet kan gebruiken: Deze moet je na het verwijderen van het gips weer trainen om goed te kunnen lopen.

Kortom: Doorbreek het taboe rond de prostaat stimulatie en geef jullie seksleven een nieuwe boost.

Wil je meer weten over de mannelijke G-spot en/of over prostaat behandelingen? Bekijk hier de website van gastblogger Rob.