Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Waarom jij het beste je dag begint met ochtendseks

Waarom jij het beste je dag begint met ochtendseks

Waarom jij het beste je dag begint met ochtendseks

Vanaf het moment dat de wekker je bruusk uit je slaap haalt, begin je te malen – over wat je allemaal moet doen vandaag, wat je gaat aantrekken, of je nog een keer kunt snoozen, wat je gaat eten voor de lunch… Stop! Denk eerst eens aan seks.

Hoewel je misschien denkt dat je daar ’s morgens geen zin in hebt, of misschien geen tijd voor hebt, is het toch echt de moeite waard om het eens te proberen. En misschien zelfs je wekker er iets eerder voor te zetten – ochtendseks heeft namelijk veel voordelen!

Met het juiste been uit bed

Door ochtendseks begin je de dag al met een goed gevoel. Wetenschappers van de Universiteit van Cincinnati ontdekten dat ochtendseks een natuurlijk anti-stressmiddel is waarvan de effecten wel tot zeven dagen lang merkbaar zijn. Seks zou ook het immunoglobuline A-niveau verhogen, een antistof die infecties bestrijdt.

Profiteer van Moeder Natuur

Een mannenlichaam is afgestemd op seks in de ochtend. Tijdens zijn slaap produceert je lover zijn testosteron voor de volgende dag. Don’t waste it!

Skip de fitness

Geen beter alternatief voor je morning workout dan wat morning love. Wetenschappers bevestigen dat seks evenveel calorieën verbrandt als dertig minuten joggen. Na een uurtje verbranden jullie dus tussen de 180 en 240 calorieën

Haal het beest in jezelf naar boven

Omdat je lief nog niet onder de douche heeft gestaan, ben je sneller opgewonden door zijn natuurlijk aroma. De muskusachtige geur van zijn zweet zou je libido boosten.

 

Lees ook:

 

Bron: flair.be