Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘Vrouwen willen met man met kleine penis’

‘Vrouwen willen met man met kleine penis’

‘Vrouwen willen met man met kleine penis’


Over het algemeen willen vrouwen een groot geschapen man. Uit nieuw onderzoek blijkt dat Keniaanse vrouwen liever een man met klein exemplaar wensen. 

Vrouwen gaan vaker vreemd als hun eigen man zwaar geschapen is. Uit een onderzoek in Kenia blijkt dat vrouwen lang niet altijd blij zijn met een flink apparaat en ze klagen dan ook over ongemakken en pijn tijdens het vrijen.

Pijn

In totaal interviewde de wetenschappers 545 getrouwde stellen en de uitkomsten daarvan publiceerden ze in PLOS One. Volgens de witte jassen zijn de onderzoeksresultaten verbluffend. “Iedere centimeter dat een penis langer is, vergroot de kans dat de vrouw haar plezier ergens anders gaat zoeken.Vrouwen associëren grote piemels met pijn en ze zijn dan ook bang dat ze niet optimaal kunnen genieten van de seks als hun partner een bovengemiddelde jongeheer heeft”, aldus de onderzoekers in het rapport.

Past niet

Eén vrouw zei zelfs letterlijk wat de wetenschappers al vermoedden. “Soms is een penis zo groot dat hij gewoon niet goed in mijn vagina past. Het doet zo zeer dat ik wel op zoek moet naar een andere lover. Anders kan ik er nooit eens van genieten.”

Bron: BuzzO