Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Vrouwen opgelet: de eerste masturbatie-app ter wereld

Vrouwen opgelet: de eerste masturbatie-app ter wereld

Vrouwen opgelet: de eerste masturbatie-app ter wereld

Er is een app voor werkelijk alles. Dat blijkt maar weer uit de nieuw ontwikkelde app HappyPlayTime. Deze app voor de smartphone wil het taboe dat nog altijd op masturbatie rust doorbreken en deze gezonde activiteit bespreekbaar maken. 

Techniek opfrissen

Hoewel veel dames op jonge leeftijd al het nodige hebben geëxperimenteerd, wordt de app nu al geprezen door vrouwen. Masturberen is namelijk niets om je voor te schamen. (Bijna) iedereen doet het, zo  blijkt uit recent onderzoek van Viva. De gemiddelde sessie duurt slechts vier tot tien minuten. Een goede reden om wat extra aandacht te geven aan je vingervlugge technieken.

Hoe werkt het?

Met HappyPlayTime kom je elk level iets dichterbij de ‘climax’. Je leert op een ‘attente en speelse’ manier je eigen lichaam kennen, aldus bedenker Tina Gong. Verder leert de gebruiker per level nieuwe feitjes en technieken over de kunst van soloseks. Eerst wordt een korte demonstratie getoond van allerlei technieken. Vervolgens word je getest op je technieken in het freestyle level. Om naar het volgende level te gaan moet je je vinger op je juiste techniek over de geanimeerde clitoris laten bewegen.

Helaas moet je nog even geduld hebben: de app zal deze zomer in de App Store verschijnen. De maker van HappyPlayTime heeft zelfs al plannen om een bijpassende vibrator te ontwikkelen voor nóg meer speelplezier.

Lees hier 5 redenen waarom masturberen gezond is!

Bron: Daily Mail / HappyPlayTime