Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Vrouwen van over heel de wereld geven sekstips

Vrouwen van over heel de wereld geven sekstips

Vrouwen van over heel de wereld geven sekstips

Het internet en vrouwenmagazines staan vol met tips voor een beter seksleven of de beste posities waarin je buikje niet zichtbaar is. Niet elke vrouw vindt nu eenmaal hetzelfde leuk in bed, dus de algemene tips en trucjes van Nederlandse vrouwen passen misschien niet bij jouw voorkeur. Daarom gingen wij op zoek naar de beste sekstips van vrouwen uit andere landen.

Frankrijk

De Franse vrouwen houden het eerder algemeen en geven je het advies om enkel te vrijen met een partner van wie je echt houdt. En niet enkel voor 1 nacht.

Italië

Dat Italianen bekend staan om hun pittige karakter, zal zeker bijgedragen hebben aan de tip die ze geven. Zo raden ze aan om wat meer tijd te steken in dirty-talk, waarbij je je partner voor of tijdens de vrijpartij enkele sexy dingen toefluistert. Of zoals Jason Derulo het zei: Talk dirty to me!

Engeland

In Engeland willen ze met hun sekstip vooral vrouwen een hart onder de riem steken. Zo zouden vrouwen zich minder druk moeten maken om hoe hun vagina eruit ziet. Dat deze niet naar verse lelies zou ruiken of dat er een beetje haar op staat, zou namelijk voor vele mannen niet uitmaken.

Griekenland

De Grieken zouden vooral fan zijn van een open communicatie tussen beide sekspartners. Zo geven ze de tip om je seksuele fantasieën met je partner te delen en hier duidelijk over te praten. Wie weet dromen jullie wel over hetzelfde!

Australië

Australische vrouwen hebben blijkbaar geen probleem om Down Under te gaan. Zij geven je namelijk een tip om de beste blow job uit te voeren. Zo zou je zowel je handen als je mond moeten gebruiken en liefst op hetzelfde moment.

Mexico

Wie na een lange dag werken geen zin meer heeft om te gaan sporten in de fitness, kan misschien even luisteren naar de tip van de Mexiaanse vrouwen. Zij geven je namelijk het advies om van seks een sport te maken. Vergeet dus die squads en trek je partner deze avond wat dichter tegen je boezem!

Chili

In Chili zijn de vrouwen blijkbaar meer bezig met wat je wel of niet mag eten, dan met de daad zelf. Zo raden ze je aan om geen broccoli of chocolade te eten voordat je seks hebt met je partner. Broccoli zou namelijk zorgen voor winderigheid (oeps) en van chocolade zou je libido naar beneden gaan. Ons lijkt het een vreemde tip.

Vietnam

In Vietnam raden ze je dan weer aan om je ogen open te houden tijdens de seks. Op deze manier zou je namelijk het best doorhebben of je partner even veel van de vrijpartij geniet als jij. Voor wie het een beetje vreemd aanvoelt om steeds in elkaars ogen te kijken, kan de ogen ook af en toe eens sluiten.

Oekraïne

Dat een goede vrijpartij voornamelijk bij jezelf begint, weten ze in Oekraïne maar al te goed. Zo raden ze je aan om eerst zelf op onderzoek uit te gaan over wat je lekker vindt. Deze tips en gevoelige plekjes kan je daarna met je partner delen zodat jullie vrijpartijen nóg beter worden.

Filipijnen

Wie af en toe eens graag van bil gaat in de douche, weet dat het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste positie te vinden. Gelukkig weten de Filipijnse vrouwen de oplossing. Zo kan je partner het best in de douche gaan zitten zodat jij op hem neer kan knielen. Let wel dat je rug richting zijn borst gedraaid is, zo kun jij gemakkelijker je ding doen.

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan