Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Vrouwen gebruiken sex als beloning

Vrouwen gebruiken sex als beloning

Sex kan een wapen zijn om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen. Vrouwen zetten sex bijvoorbeeld in om hun man klusjes te laten doen! Dat blijkt uit onderzoek van de Britse website Ukmedix.

Zo’n twee derde van de Britse vrouwen gebruikt sex als beloning. En het werkt: mannen zijn eerder bereid bepaalde dingen te doen als ze weten dat sex de beloning is, aldus de respondenten.

Goede daad
Uit het onderzoek blijkt verder in welke situaties vrouwen hun partner met sex belonen. Op nummer één staat helpen in het huishouden. Ook gebruiken vrouwen sex om hun man voor een cadeau te bedanken. Mannen worden bovendien vaak beloond met sex als ze op de kinderen of andere familieleden gepast hebben. Bijna één op de tien vrouwen beloont hun man met sex als ze lange tijd niet intiem zijn geweest.

Mannen
Omgekeerd gebruiken mannen sex veel minder in hun voordeel. Slechts 11 procent van de respondenten zegt sex te kunnen gebruiken als beloning. Indien dit het geval is, belonen mannen hun partner vooral met sex als ze sport mochten kijken (in het echt of op televisie).

Hoewel het verkeerd lijkt om sex op deze manier te gebruiken, heeft 8 op de 10 ondervraagden hier geen moeite mee.

Sex als wapen
Thomas O’Connell van Ukmmedix licht de onderzoeksresultaten toe. “Het was een eye-opener om te zien dat zo veel meer vrouwen dan mannen sex als beloning gebruiken. Het is wel duidelijk dat intimiteit een soort wapen is als je je partner bepaalde dingen wil laten doen.”

“Eén ding is echter zeker: zowel mannen als vrouwen zijn er schuldig aan en niemand zit ermee!”

Gebruik jij sex weleens als beloning?

Bron: Female First