Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Vrouwen fantaseren over sex met een vrouw

Vrouwen fantaseren over sex met een vrouw

Vrouwen fantaseren over sex met een vrouw

Dat mannen regelmatig over lesbische sex fantaseren, is geen geheim. Maar ook wij vrouwen zijn best nieuwsgierig naar een vrouwenlichaam. Bijna de helft van de vrouwen fantaseert dan ook over sex met een andere vrouw.

Hoewel sex met een man natuurlijk fijn en vertrouwd is, zijn best veel vrouwen benieuwd hoe het met een vrouw zou zijn. Een datingsite voor getrouwde mensen ondervroeg meer dan 2600 mannen en vrouwen over hun lesbische en homosexuele ervaringen.

Seksuele fantasie

Uit de enquête bleek dat meer dan een derde van de vrouwen weleens gezoend of gevrijd heeft met een vrouw. De vrouwen die sex hadden met een vrouw deden dat vooral om de volgende redenen:

1. Het was een langgekoesterde sexuele fantasie (45%)
2. Ze wilden beter begrepen worden tussen de lakens (28%)
3. Het stond op hun bucketlist (27%)

Fijne ervaring

Meer dan de helft van de vrouwen vond vrijen met een vrouw een prettige ervaring, maar houdt het bij één keer. 19 procent vindt het zeker voor herhaling vatbaar, terwijl 25 procent het best tegenvallen vond.

Mannen

Ook mannen lijken nieuwsgierig te zijn naar sex met hetzelfde geslacht. Een kwart van de ondervraagde mannen heeft ooit al ‘iets’ met een andere man gedaan. Bij 28 procent van deze groep kwam het ook daadwerkelijk tot sex. Daarnaast heeft 35 procent van de mannen al gefantaseerd hebben over een affaire met een man.

Bron: Het Laatste Nieuws