Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Voulez-vous coucher avec moi?

Voulez-vous coucher avec moi?

Fransmannen hebben een flink eisenlijstje. Dus weet waar je aan begint als je een Fransman wilt versieren.

Vrouw als accessoire
Anne-Elisabeth Moutet, een echte Franse vrouw, deed in de Daily Telegraph een boekje open over haar landgenoten. Het enige wat mannen belangrijk vinden is dat de vrouw die ze aan hun zijde hebben mooi is en ervoor zorgt dat zij er zelf goed uitzien. Kopen wij een mooie tas om mee te showen, volgens Moutet gebruiken mannen hun vrouw als accessoire. Heb je je weleens afgevraagd waarom al die Franse vrouwen zo dun zijn? Moutet beweert dat mannen weglopen als hun vriendin te dik wordt.

De tekst van een Franse chanson van Charles Aznavours uit 1960 zegt ons eigenlijk ook al genoeg: ‘Hoe kun je me ooit nog behagen? Hoe kan ik ooit nog met je vrijen? Als je maar de best deed. Val af, doe wat aan sport. Kijk in de spiegel.’

Ideaalbeeld
Ben jij zo’n schoonheid en wil je die Franse adonis voor je winnen? Zorg er dan voor dat je bruin haar, een strak lijntje en ronde vormen op de juiste plekken hebt. De Italiaanse Monica Bellucci voldoet aan dit schoonheidsideaal en is voor veel mannen het ideaalplaatje.

Complimentjes
Vanaf het eerste moment zal een Franse man jou proberen in te palmen, in plaats van andersom. Franse mannen strooien met complimentjes (‘Wat ben je mooi!’) en zeggen dat ze van je houden. Maar neem zijn woorden niet te serieus, want voor een man is dit flirten.

Stokbrood in broek
Maar als je eenmaal een Franse man aan de haak hebt geslagen, laat hij je niet meer gaan. Franse mannen schijnen namelijk nogal bezitterig te zijn. Hij wil weten waar je bent, wat je doet en met wie. Ach, zo’n bezorgde man is ook eigenlijk wel lief… Een voordeel van de Fransmannen (als je daar tenminste van houdt): ze hebben enorme ‘stokbroden’ in hun broek. Dit blijkt uit Duits onderzoek. De Franse penis is gemiddeld 13,63 centimeter dik (omtrek) en 15,48 cm lang!

Handige zinnetjes
Toch nog op de versiertour? Probeer een van deze zinnen:

Mag ik twee wijntjes? – Puis-je avoir deux verres de vin?
Zal ik je helpen insmeren? – Dois-je vous aider a oindre?
Je hebt een lekker kontje? – Tu as un joli cul?
Ga je mee naakzwemmen? – Tu viens a nager nu?
Slaap je bij mij vannacht? – Est-ce tu veut coucher avec moi ce soir?
Wat wil je als ontbijt? – Que veux tu pour ton Petit dejeuner?