Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Volgens de wetenschap maken deze 4 dingen je sexy

Volgens de wetenschap maken deze 4 dingen je sexy

Volgens de wetenschap maken deze 4 dingen je sexy

Sexy zijn, het lijkt zo’n ongrijpbaar begrip, iets wat de ene vrouw gewoon heeft en de andere onmogelijk kan bereiken. Maar gelukkig biedt ook hier de wetenschap uitkomst: deze dingen maken je namelijk bewezen aantrekkelijker voor het andere geslacht.

1) Humor

Volgens onderzoek dat gepubliceerd werd in Mating Intelligence Unleashed vinden zowel mannen als vrouwen humor heel aantrekkelijk in een potentiële partner. Maar er is wel een klein, doch belangrijk verschil aan wat mannen en vrouwen precies aantrekkelijk vinden. Vrouwen vinden een man met humor aantrekkelijke; mannen vinden een vrouw die lacht om hun grapjes aantrekkelijk. Het zal je in het verleidingsspel dus zeker helpen als je wat vaker laat merken dat je hem grappig vindt (misschien zelfs wel de grappigst man ter wereld).

2) Draag hoge hakken

Het is een beetje een inkoppertje, maar mannen vinden hoge hakken sexy. Onderzoek wees uit dat naarmate de hakhoogte van een vrouw toenam, mannen behulpzamer waren en ook sneller geneigd waren om een vrouw te benaderen. Waarschijnlijk heeft deze grotere sexyness te maken met de verandering in houding van de vrouw en andere manier van lopen.

3) Een beetje gek zijn

In een onderzoek waarin mensen werd gevraagd om hun ideale partner en date te beschrijven bleken “rare mensen” een streepje voor te hebben. Mensen met een andere mening en interesses bleken als aantrekkelijker gezien te worden. Zeker dus niet bang zijn om af en toe een beetje gek te doen tijden die Tinder date!

4) Wees open

Wees niet te bang om over persoonlijke of emotionele zaken te praten. Met de juiste vragen is het mogelijk om snel een intieme band te creëren. Zijn jullie klaar om jullie relatie naar het volgende niveau te tillen? Stel dan deze sexy vragen en hij zal niet weten wat hem overkomt.

Bron: mydomain.com / time.com / nytimes.com

Lees ook:

Voel je sexy in deze 7 mooie babydolls

Zó vindt hij jou het meest sexy

Deze lingerie is perfect voor warme zomernachten