Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Voetje vrijen? Mensen met een seksuele fetisj voor voeten doen niets liever

Voetje vrijen? Mensen met een seksuele fetisj voor voeten doen niets liever

Voetje vrijen? Mensen met een seksuele fetisj voor voeten doen niets liever

Voeten worden door de meeste mensen niet bewonderd, soms wordt er zelfs met minachting naar gekeken. Iemands teen wil je zeker niet in je mond hebben… toch? Dat geldt echt niet voor mensen met een seksuele fetisj voor voeten. Zij worden al opgewonden bij het idee van voeten.

Een voetfetisj: wat is het?

Mannen en vrouwen met een deze fetisj worden seksueel opgewonden van voeten. De fascinatie voor de voet zich uiten in verschillende vormen: van verlangend kijken naar iemands voeten tot een footjob. Ook kussen, likken en zuigen op de tenen of gehele voet

Waarom is het fijn?

Voor voetfetisjisten is de voet een grotere erogene zone dan voor mensen zonder fascinatie voor dit lichaamsdeel. De impuls van de voet en de geslachtsdelen worden vlak naast elkaar in de hersenen ontvangen, enkele wetenschappers geloven dat de twee signalen weleens kunnen mixen waardoor de aanraking van de voet zo lekker kan zijn voor sommige mensen.

Het is onder voetfetisjisten verschillend wat zij het fijnst en meest opwindend vinden. De ene heeft meer belangstelling voor de onderkant van de voet en de ander meer voor de tenen. En voor sommigen is een schone voet een pre, maar anderen prefereren een voet die zo vies mogelijk is. Door die laatste groep wordt het als heel opwindend ervaren om dan haar voeten schoon te likken. Fetisjisten die een beetje van SM houden, worden graag geslagen met de voet.

Lees ook
Dít is de reden dat de herfst je seksleven een boost geeft

Mannen met deze fetisj vinden het zeer fijn om een eerder genoemde footjob te krijgen. De vrouw neemt dan zijn penis tussen haar voeten en trekt hem op deze manier af. Er zijn ook speciale standjes voor de footjob.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.