Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Pssst, er staat weer een erotische podcast online: ‘Voor heel even vergat ik dat ik een hele lieve vriend heb’

Pssst, er staat weer een erotische podcast online: ‘Voor heel even vergat ik dat ik een hele lieve vriend heb’

Pssst, er staat weer een erotische podcast online: ‘Voor heel even vergat ik dat ik een hele lieve vriend heb’

Iedere week lees je op VIVA een seksavontuur van een VIVA-lezeres. Maar weet je dat ook kunt luisteren naar deze verhalen via onze erotische podcast? Deze week in de erotische podcast van VIVA: een zwoele zomeravond.

In samenwerking met EasyToys

Picture this: het is mooi weer, alles staat klaar voor de picknick en het is tijd voor een dubbeldate. Maar dan belt je vriend af en zit je alleen met je beste vriendin en haar vriend. De zon schijnt fel, de wijn vloeit rijkelijk. En dan gebeurt er opeens iets… “Ik voelde me zo vrij dat ik voor heel even vergat dat ik een hele lieve vriend heb.”

Benieuwd naar de afloop? Luister dan hieronder de nieuwste erotische podcast van VIVA. Je kunt het verhaal ook hier lezen (maar stiekem luisteren is opwindender…)

Jouw dirty little secret

Wil jij jouw erotische verhaal ook – anoniem! – delen met de rest van Nederland? Via deze link kun je jouw avontuur of fantasie insturen. Geen zorgen, het blijft ons geheimpje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

In samenwerking met EasyToys