Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > VIDEO: deze man vroeg z’n vriendin ten huwelijk in het appartement van Monica en Chandler uit ‘Friends’

VIDEO: deze man vroeg z’n vriendin ten huwelijk in het appartement van Monica en Chandler uit ‘Friends’

VIDEO: deze man vroeg z’n vriendin ten huwelijk in het appartement van Monica en Chandler uit ‘Friends’

Als je, net als ons, fan bent van ‘Friends’, ben je wellicht de scène nog niet vergeten waarin Chandler Monica ten huwelijk vraagt.  Ahhh, romance! Als je een érg grote fan bent, droom je waarschijnlijk al jaren van zo’n soortgelijk aanzoek. Wel, voor één lucky woman werd die droom nu werkelijkheid.

 

Krunal Desai is al elf jaar samen met vriendinnetje Radha Patel en besloot daarom de vrouw van z’n leven maar eens ten huwelijk te vragen… in het appartement van Chandler en Monica uit de televisieserie ‘Friends‘. Hoe hij dat voor mekaar kreeg? Momenteel loopt er in Londen ‘FriendsFest’, een festival dat Comedy Central organiseerde zodat fans van de show een replica van de set kunnen bezoeken en de cast kunnen ontmoeten.

 

Krunal slaagde erin om met de mensen die het event runnen overeen te komen dat enkel hij een privémomentje kreeg in Chandler en Monica’s appartement om zijn huwelijksaanzoek te doen. ‘Radha kan niet gaan slapen zonder eerst een aflevering van de serie te kijken,’ vertelde Krunal aan Hello Magazine. ‘Toen we een tijdje uit elkaar waren, noemden mensen ons zelfs de real life Ross en Rachel.’ Radha zei uiteraard volmondig ‘ja’. Well done, Krunai, well done!

 

 

Lees ook: