Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Verras hem met deze 5 prikkelende flirtmoves

Verras hem met deze 5 prikkelende flirtmoves

Verras hem met deze 5 prikkelende flirtmoves

Als je al een tijdje in een relatie zit, wordt er minder vaak geflirt. Jullie zijn dat stadium voorbij, toch? Niets is minder waar! Zo af en toe nog eens flirten houdt je relatie spannend en speels. Give it a try en verras hem met een van deze vijf prikkelende flirtmoves, en wie weet verrast hij jou ook wel… 

1. Memobriefjes

Laat eens een post-it achter op de badkamerspiegel, op zijn lunchpakketje of op de koelkast. Je kan er een lieve of speelse boodschap op zetten… Die keuze is geheel aan jou.

2. Rood licht = kussen 

Als jullie dit weekend samen ergens heen rijden (naar een familiefeest, bijvoorbeeld) en jullie moeten stoppen voor een rood stoplicht, pak je lover dan bij z’n kraag en kus hem passioneel. Doe dat telkens als jullie voor het stoplicht staan, máár hou het wel bij kussen. Jij hebt de touwtjes in handen en hij zal er helemaal gek van worden.

3. Spreek een geheime code af 

Geef de meest banale zinnen een andere, pikantere betekenis. Het is jullie inside joke die niemand anders snapt. Niemand zal weten wat je echt bedoelt. Het maakt het dagelijks leven net dat tikkeltje meer opwindend.

 4. Kijken mag, aanraken ook! 

Elkaar aanraken is zo belangrijk. Geef eens een speelse tik op z’n achterste, masseer heel even zijn schouders of ga met je handen door zijn haar. Zulke handelingen tonen hem dat je hem nog steeds heel sexy vindt.

5. Vraag lingerieadvies

Spice it up! Vraag hem ’s morgens welk lingeriesetje je vandaag aan moet. Hij zal je maar al te graag helpen om er eentje uit te kiezen. Hij zal zich de rest van de dag op niks anders kunnen concentreren dan op jou en de beha die hij voor jou heeft uitgekozen. Tegen het einde van de dag is hij botergeil en zal hij je zeker willen bespringen.

Lees ook:

Bron: flair.be