Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Verhaal 4: Madelief

Verhaal 4: Madelief

Verhaal 4: Madelief

Hij wilde eerst een eind varen, zei hij, het meer op. Met bonzend hart en hete wangen was ik de drie treden naar het kajuitje weer op geklommen. Achter mij had zijn hand even langs de binnenkant van mijn blote been gestreken. Tot halverwege mijn dij. “Mooie benen.” In de kajuit had hij met de zijkant van een aansteker de doppen van twee flesjes bier gewipt. “We gaan.”

Ik had voortdurend naar hem zitten kijken. Naar de manier waarop hij de motor startte en het bootje door de brede vaart stuurde. Nu voeren we zwijgend langs nesten met jonge meerkoeten en wilde eenden. “Kijk,” zei hij een enkele keer. Hij wees me op een familie zwanen of het silhouet van een ree. Ik haalde nieuwe flesjes bier uit de koeltas en bleef daarna dicht naast hem staan. De oevers gleden langs ons heen en ik snoof zijn geur geruisloos en diep op. Ik wenste dat ik iemand was die haar kleren uit durfde te doen om de avondbries tegen mijn naakte huid te voelen. Ik wilde dat ik hem durfde te verleiden met mijn naaktheid, op de bodem van de boot waar niemand me zou zien, alleen hij. Ik wilde zoveel en durfde zo weinig.

Toch had ik ja gezegd op zijn brutale uitnodiging om een keer mee te gaan varen. Omdat hij, op het feest van wederzijdse kennissen waar we allebei waren, uit de toon viel. Omdat hij naar zeep en smeerolie had geroken en hij ruige handen had. Om zijn groene ogen in een verweerde kop. De hongerige geilheid die zijn mond in mij had opgewekt had me vanavond opnieuw verrast. Bij een eilandje stuurt hij de boot naar de kant om aan te leggen.

“Ik moet plassen.”
“Ga je gang.” Hij grinnikt en wijst met een armgebaar naar het gras en de paar lage struiken verderop. Ik aarzel, weet niet goed hoe ver weg ik moet gaan. Hij bukt zich en legt het touw in cirkels om een bolder. Ik loop enkele meters het eilandje op, richting het struikgewas. Met mijn rug naar hem toe pak ik de zoom van mijn jurk beet.
“Mag ik naar je kijken?”
Ik schrik van zijn stem. Hij staat vlak achter me. Laat zich dan languit in het gras vallen. “Doe je slipje eens uit.”
Ik ben opgelucht met het commando. Zonder aarzelen, doe ik wat hij me opdraagt. Ik stap uit mijn slipje, het ligt als een lichte vlek in het gras. Hij pakt het op en ruikt eraan, klemt het tussen zijn tanden en schudt zijn kop. Hij gromt, trekt zijn bovenlip hoog op en grijnst. Ik schiet in de lach. Zijn hand klemt zich rond mijn kuit, trekt me naar beneden. “Toe dan.”

Ik aarzel, gewoontegetrouw, toch nog even. Werp een snelle blik op de omgeving en zet mijn voeten uiteen. Ik hurk, niet zo heel diep en niet te dicht bij zijn gezicht. Terwijl ik mijn rok nog iets hoger optil, kijk ik over het meer. Roze strepen weerspiegelen in het wateroppervlak. Opgelucht laat ik mijn plas lopen. Het is een flinke straal, ik voel kleine spatjes tegen mijn enkels. Ik durf niet naar het gezicht van mijn kapitein te kijken dus houd ik mijn blik strak op ons bootje gericht. Als de druk van mijn nood afgenomen is, en ik alleen nog wat nadruppel, strekt hij zijn arm uit. “God, wat mooi.” Met zijn vingertoppen wrijft hij traag de laatste druppels uit. Ik glimlach huiverend en wil opstaan.

“Wacht.” Hij plukt een madeliefje en steekt het steeltje voorzichtig, maar stevig tussen mijn lippen. “Mooi!”
Resoluut kom ik overeind en stap met hoog opgeschorte rok over hem heen. Hij rolt me achterna, draait enkele keren om zijn as, weg van de vochtige plek. Opnieuw ligt zijn hand om mijn kuit. Weer die lach. Ik lach terug. Ik laat me naast hem vallen. Ik voel hoe hij het bloemetje uit me plukt en me verlekkerd en uitvoerig bewondert. Ik luister naar het klotsen van het water, terwijl de avondwind opsteekt en mijn lust toeneemt. Zijn prachtige kop wordt omlijst door gloeiend avondrood. Onder zijn vaardige handen en tong kromt mijn rug zich van genot.

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Rita Spijker
Bron foto: J.BC