Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Verhaal 1: de sextherapeut

Verhaal 1: de sextherapeut

Verhaal 1: de sextherapeut

Stomende douchecabines, een onbekende man in een verlaten huis, de hitte van een Spaanse straat: een greep uit de tien beste inzendingen van onze ‘Next fifty shades’- wedstrijd. En nu mag jij meegenieten én het zeggen: welk verhaal vind je het best?

In het heetst van de strijd
Zeg maar nee, dan krijg je honderden shades of Grey. Want VIVA-lezeressen kunnen er wat van, blijkt. Uren hebben we op de redactie en bij uitgeverij Prometheus zitten lezen. De oproep was: schrijf een afgerond erotisch verhaal van maximaal 700 woorden in de ik-vorm. De inspiratiebron is ‘Fifty shades of Grey’, in die zin dat het verhaal prikkelend is en veel vrouwen moet aanspreken. Sexy: ja, te expliciet: nee. We selecteerden de tien beste inzendingen op basis van plot, sexyness en schrijfkwaliteit. Vanaf vandaag zullen we steeds twee verhalen plaatsen. Het is aan Fay Leone om het spits af te bijten.

Verhaal 1: De sextherapeut
Tekst: Fay Leone

Steeds dichter vlei ik me tegen hem aan. Ik duw mijn borsten tegen zijn rug. Mijn hele lijf rilt van verlangen. Ik wil gestreeld worden door de man van wie ik hou. Mijn hand glijdt in zijn boxershort. Ik voel zijn slappe lid en zucht. “Vind je me niet meer aantrekkelijk?” Shit, ik wil dit helemaal niet. Waar is die zelfverzekerde vrouw gebleven die hem met een blik kon verleiden? Hij mompelt iets van “moe” en duwt me zachtjes van hem af. “Verdomme Jack!” Ik stap boos uit bed en trek de dekens van hem af. “Kijk naar me!” Naakt en kwetsbaar sta ik voor hem. Van binnen smeek ik hem. Kijk naar me, bewonder me!

Hij kijkt me schaapachtig aan. Al mijn opgekropte frustratie komt eruit. “Wat ben jij voor een slappe zak!” Ik schud hem door elkaar. Hij pakt me stevig beet en wiegt me als een baby. “Rustig maar. Alles komt goed,” sust hij. Ik ben moegestreden. Huilend val ik in slaap. Een stevige hand sluit zich om de mijne. Hij stelt zich voor als dokter Mitch. Zijn ijsblauwe ogen kijken dwars door me heen. Deze man is buitenaards knap. Sextherapie. In eerste instantie wilde Jack er niets van weten. Maar inmiddels weet hij dat ik een sexloos huwelijk echt niet meer trek. “Kleed je maar uit,” Dokter Mitch onderbreekt mijn gedachten. Hoor ik dat goed? Ik kijk naar Jack. Er valt niets van zijn gezicht af te lezen. Aarzelend trek ik mijn trui uit. Mitch knikt me bemoedigend toe. Ik voel me ongemakkelijk. Treuzelend trek ik mijn schoenen en sokken uit. Vuurrode teennagels komen te voorschijn. Van de zenuwen moet ik giechelen. Met gebogen hoofd laat ik mijn broek zakken. Daar sta ik dan naakt op mijn lingeriesetje na. Ik ben niet onzeker over mijn lichaam, maar om hier zo halfnaakt tegenover een vreemde te staan voelt raar. Dokter Mitch bekijkt me schaamteloos van top tot teen. Hij maakt een goedkeurend geluid. Langzaam maakt mijn onzekerheid plaats voor opwinding. Het tintelt in mijn onderbuik.

Jack staart schaapachtig naar Mitch. Het lijkt wel of hij niet naar me durft te kijken. “Mag ik?” vraagt Mitch aan Jack. Jack knikt verbouwereerd. Aan mij wordt niks gevraagd. Mitch komt achter me staan. Zijn koele hand streelt over mijn rug. Ineens in een snelle beweging maakt hij de sluiting van mijn beha los en trekt hem uit. Impulsief bedek ik mijn borsten met mijn armen. Mitch pakt mijn armen vast en duwt ze naar beneden. “Stel je maar open.” Hij drukt zijn onderlichaam tegen mijn billen. Ik voel dat hij opgewonden is. Jack staat ongelovig te kijken. Ik wacht op het moment dat hij helder wordt en me weghaalt uit deze absurde situatie. Maar hij doet niets. Dat spoort Mitch aan om een stapje verder te gaan. Met zijn vingers trekt hij cirkeltjes rond mijn navel. Zijn andere hand omsluit mijn borst. Een kreun ontsnapt. Ik voel dat ik nat word. Wil ik dit wel? Moet hij stoppen?

Mijn verstand probeert het te winnen van mijn lustgevoel. Hij masseert mijn linker tepel met zijn duim en wijsvinger. Ik sluit mijn ogen. Wat is dit geil. Ik ben verloren. Laat Jack maar toekijken hoe een andere man zijn werk doet. Dat is zijn verdiende loon. Ik voel door de stof van mijn slipje heen hoe zijn vingers mijn intieme plekjes masseren. Ik ben als was in zijn handen. Dan voel ik een zachte stof voor mijn ogen. Hij blinddoekt me. Gehypnotiseerd laat ik het gebeuren. Hij gaat voor me staan en duwt me zachtjes met mijn rug op tafel. Ik voel het koele hout. Tergend langzaam trekt hij mijn slipje uit. Opgewonden wacht ik op wat komen gaat. Ik ben drijfnat. Dan, zonder aankondiging, stoot hij ruw naar binnen. Hij overweldigt me. Hard beweegt hij op en neer. Zo gepassioneerd ben ik nog nooit geneukt. Ik duw mijn heupen naar voren. Ik wil dat het pijn doet. Dit heb ik zo gemist. Ik vergeet alles om me  heen. Ik voel alleen het warme lid dat mij onophoudelijk vult. Oh, ik word gek. Ik ga komen. Ik kreun het uit. Ik wil Mitch in zijn ijsblauwe ogen kijken. Erin verdrinken terwijl ik kom. Ik trek de blinddoek af. Ik kijk recht in de bruine ogen van Jack. Ze staan vol vuur en passie.

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Foto: Thinkstock