Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Verf je vagina

Verf je vagina

Na vaginaparfum, piercings, vattooing, schaamhaarverf, schaamhaarsjablonen en vajazzling is er weer iets nieuws op de markt: vaginaverf. Het assortiment voor down-under wordt verrijkt met het goedje My New Pink Button. Als je een trendy vagina wilt hebben, ga je gewoon voor een verfje.

Filmdiva’s
My New Pink Button is een verf voor de vaginahuid (dus niet voor je schaamhaar) en is verkrijgbaar in vier verschillende tinten: van felrood tot zachtroze. De tinten hebben verschillende namen, die je aan filmdiva’s doen denken:

Marilyn – licht, voor beginners
Bettie – zoals de lipstick op chique evenementen
Audrey – Bourgondisch roze voor de vrouw die durft
Ginger – voor gekleurde vrouwen

Je kunt de verf makkelijk gebruiken, binnen een minuut heeft je vagina weer een prachtig kleurtje. Ook fijn: het product is niet op dieren getest. Voor een euro of 25 kan je de verf bestellen.

Waar komt het vandaan?
Het product is bedacht door in Amerika door Karan Mari, die onder andere samenwerkte met plastisch chirurgen en dermatologen. Mari helpt klanten in haar eigen salon en spa om te herstellen. Zo is ze ook op het idee gekomen om de verf op de markt te brengen.

Veel vrouwen vonden dat hun vagina er wat grauwer uitzag, omdat ze op leeftijd zijn of net zijn bevallen. Door de vagina een frisse roze kleur te geven, ziet ze er weer nieuw en jong uit, moet Mari gedacht hebben.

Risico’s
Toch is het niet allemaal een grote, roze wolk: in de bijsluiter van het product staat dat het ‘mogelijk ongemak kan veroorzaken’, zoals jeuk en irritatie. Niet zo gek, want het heeft dezelfde ingrediënten als haarverf.

Doe jij mee aan deze trend?