Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Vera Wang ontwerpt bruidstaarten voor Ladurée en wij willen per direct trouwen

Vera Wang ontwerpt bruidstaarten voor Ladurée en wij willen per direct trouwen

Vera Wang ontwerpt bruidstaarten voor Ladurée en wij willen per direct trouwen

Altijd al gedroomd van een échte Vera Wang bruidsjurk voor jouw grote dag? Tja, gezien de prijskaartjes van de designs is dat niet de gemakkelijkste droom om te verwezenlijken. Gelukkig kun je voor een kleiner prijsje nu tóch nog een stukje Vera op je bruiloft krijgen.

Lees ook
5 goede redenen om te trouwen voor één dag

The best of both worlds
’s Werelds bekendste bruidsmode-ontwerpster heeft namelijk de handen ineengeslagen met de bekendste patisserie ter wereld: het Franse Ladurée (wie kent hun macarons níet?).

To. Die. For.
Vera ontwierp meerdere bruidstaarten voor de gebaksspecialist, geïnspireerd op haar beroemde en gewilde trouwjurken. En naast dat de all white-cakes er waanzinnig mooi uitzien, zijn de smaken ook om je vingers bij af te likken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mango-kokos bruidstaart?

De lekkerste dag van je leven
Ok, de taarten zijn nog steeds niet goedkoop, maar wel betaalbaarder dan een Wang-jurk. Daarnaast ontwierp Vera ook kleine taartjes en zelfs macarons (die er zó lekker uitzien 0_o), zodat je ook met een kleiner budget een hapje Vera Wang pour Ladurée kunt nemen op je bruiloft. Zo wordt de mooiste dag van je leven ook nog eens de lekkerste dag ever.

Limited eet-dition
The limited gebakcollectie van Vera Wang is tot en met 26 januari te bewonderen in de etalages van Ladurée in Parijs. Daarna zijn ze gedurende het hele jaar leverbaar op bestelling. De kleine gebakjes kosten ongeveer € 16,- per stuk, voor de grote bruidstaarten betaal je datzelfde bedrag per gast (minimaal 40 personen). Voor zo’n pronkstuk ben je dus minimaal € 640,- kwijt.

Zo lang de voorraad strekt
De doosjes macarons – met kokoscrème – worden overigens verkocht zolang de voorraad strekt en zijn verkrijgbaar in 4 formaten: een doosje van zes stuks (€ 20,-), 45 stuks (€ 135,-), 80 stuks (€ 225,-) en 125 stuks (€ 350,-).

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Ladurée