Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Toeristenseks

Toeristenseks

Toeristenseks

Niet alleen ík heb een zwak voor beachboys, ook de vriendinnen van Catherine Keyl zijn dol op zwarte jongeheren. De dames lieten zich in Ghana verwennen door jochies van 18 jaar (of jonger) en kwamen herboren terug, aldus Catherine.  “Sommigen van hen hadden in geen jaren seks gehad.”

Bijzondere ontwikkelingshulp
Maak van de vriendin van Catherine een vriend, van de minnaar een meisje, en de genietende toeriste is ineens een ordinaire hoerenloper. Toch heet sekstoerisme door vrouwen romance tourism. Een vriendin van Catherine noemt het “een bijzondere vorm van ontwikkelingshulp”. Vooraf wordt niet onderhandeld over de prijs. Wel moet de Afrikaanse verovering voor de wip de plaatselijke waterval bezichtigen en een sjiek dinertje bij kaarslicht uitzitten. Een Afrikaanse beachboy krijgt minder betaald voor meer uren. Hij mag wel in een echt bed slapen.

Boze lezers
Op Catherine’s website stroomden de boze reacties binnen. Van: “Win-win? Die vrouwen gaan na hun vakantie terug naar een huis dat van alles is voorzien. Die jongens verdienen misschien net genoeg om hun gezin een seizoen te onderhouden.” Tot: “Zou het erg zijn als een blanke vriendin van Catherine het met mijn 14-jarige zoontje zou doen?” Ook het Ghana Verkeersbureau reageerde woedend op de column van de presentatrice, zij het om een andere reden.  Catherine verwarde Ghana namelijk met een ander Afrikaans land: Gambia. Volgens mij is dat juist goed nieuws. Als de presentatrice zelf een Afrikaans slaapfeestje had georganiseerd, had ze vast de naam van de locatie onthouden.

Al is Ghana geen Gambia, ook hier slaan oude blanke vrouwen jonge knapen aan de haak. Zo ook Ineke uit Ermelo, maar daarover gaat de volgende blog.

CC foto: privébezit