Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Handige standjes en andere tips voor je eerste trio

Handige standjes en andere tips voor je eerste trio

Handige standjes en andere tips voor je eerste trio

Elke donderdag geven we je een kijkje in een topic op het VIVA-forum. Deze week: tips voor een trio.

Forummer Rosaaa27 heeft haar vriend eindelijk zover: hij wil een trio doen met een tweede man erbij. Spannend! Maar hoe pak je zoiets eigenlijk aan? De andere VIVA-forummers geven haar advies.

 • shifty: “Probeer tijdens de date een moment in te bouwen waarop je even met elkaar kan overleggen hoe het gaat en voelt. Je interpreteert niet altijd elkaars signalen even goed, dus even concreet checken is altijd goed.”
 • i12b3: “Qua handige standjes hangt het er denk ik vooral vanaf hoe biseksueel de mannen zijn. Gaan die ook met elkaar aan de slag? Zo ja, dan geeft dat nog veel extra mogelijkheden. Ga anders gewoon even op een pornosite op zoek naar mmv (mmf). Dan kom je genoeg tegen.”
 • vicky87: “Waar je op moet letten? Vooral op elkaar! Bespreek vooraf heel goed met elkaar wat je wel of niet wil, welke onderdelen je spannend vindt, hoe jij het voor je ziet, etc. En vooral ook; spreek met elkaar af dat de ander het altijd op ieder moment mag afkappen als er iets is wat niet goed voelt, zonder dat je daar uitleg over verschuldigd bent. En let tijdens het spel ook op elkaar, niet alleen omdat het superleuk is om elkaars reactie te zien, maar ook om tussendoor te checken of alles nog oke is.”
 • Thoe: “Handig standje? Een van de mannen zit op de bank, jij erop. Genoeg (bewegings)ruimte voor een dp (double penetration, red.).
 • Chocolotje: “Ik heb ervaring met trio’s met een homostel. Je moet vooraf niet te veel de standjes plannen, behalve bespreken wat jullie geil vinden. Daarna gaat het vanzelf. Een van de mannen vindt het erg geil als hij ligt en door de andere man geneukt wordt terwijl ik op zijn gezicht zit. Dan is een stevig kussen handig. Zorg dat je dat soort dingen bij de hand hebt.”
 • grenada: “Wij doen ook af en toe een trio, meestal met een man extra en soms met een vrouw. Een keer of drie per jaar. Wij vinden het dan fijn om er heel matig XTC bij te nemen. Dan is voor ons echt genieten, en een toevoeging aan onze relatie. Ook af en toe contact met elkaar zoeken is wel handig. Even checken of iedereen nog gelukkig is.”
 • Lampie1986: “Ik wil niet als een oud wijf klinken, maar hoop dat je het wel veilig doet. En dat jullie er echt allebei achter staan.”
 • Koettie: “Ik zou een eerste keer nooit onder invloed doen. Een beetje je partner in de gaten houden en grenzen kunnen zien en aangeven is heel belangrijk. Verder, veel plezier!”
 • lollypopje: “Hebben jij en je vriend besproken wat jullie eruit willen halen? Wat verwachten jullie van de extra man? Staat er iemand centraal? Leidt er iemand? Om de avond te beginnen zou je voor ze kunnen strippen. Zij zouden jou kunnen masseren, of elkaar. Probeer samen in de flow te komen. Ik ben zelf weleens de extra vrouw en ik merk dat zeker masseren heel goed kan werken.”
 • Liefhebber 64: “Betrek beiden zoveel mogelijk erbij. Al is het maar door een hand vast te houden of elkaar aan te kijken. Wat standjes betreft: op den duur gaat alles vanzelf. Doe je ook anaal, dan zijn de mogelijkheden nog groter.”
 • anoniem150520170031: “Ik zou eerst 20 gram coke wegwerken.”

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

[RECENT_POSTS]

Beeld Sanoma Beeldbank